Συνταγή για φιλέτο λαβράκι με δενδρολίβανο και λεμόνι

    Ημερομηνία:

    Αναζητάτε ένα γρήγορο, εύκολο και νόστιμο πιάτο με ψάρι; Αυτή η συνταγή για φιλέτο λαβράκι με δενδρολίβανο και λεμόνι είναι ιδανική επιλογή.

    Με λίγα μόνο υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, θα έχετε ένα πιάτο γεμάτο γεύση και αρώματα που θα ενθουσιάσει τους πάντες.

    Υλικά για τη συνταγή

    1 φιλέτο λαβράκι
    4 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο
    ελαιόλαδο
    θαλασσινό αλάτι
    1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες

    Οδηγίες για τη συνταγή

    • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220C.
    • Χαράσσουμε διαγώνια το λαβράκι στην πλευρά του δέρματος.
    • Βάζουμε μια γενναιόδωρη ποσότητα δενδρολίβανου στις σχισμές.
    • Αλείφουμε το υπόλοιπο ψάρι με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι.
    • Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω μέχρι το δέρμα να αρχίσει να γίνεται τραγανό.
    • Μεταφέρουμε στον καυτό φούρνο για 5 λεπτά.
    • Σερβίρουμε με φρέσκο λεμόνι και ελαιόλαδο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτόνομη παραχώρηση του Κατακόλου (;)

    «Κλειδωμένη» φέρεται να είναι η αυτόνομη παραχώρηση του λιμένα...

    Σε φάση ολοκλήρωσης εργολαβίες αποκαταστάσεων σε Ανατολική Αιγιάλεια, αλλά και στην Πούντα – Καλάβρυτα

    Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται μια σειρά εργολαβιών της Περιφέρειας...

    Αστραψε και βρόντηξε ο Νεκτάριος Φαρμάκης

    «Εγώ είμαι Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, δεν είμαι κυβερνητικός υπάλληλος,...

    “Εφυγε νωρίς” αγαπητός αστυνομικός! Δεν τα κατάφερε στη μάχη με τον καρκίνο – ΦΩΤΟ

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινότητα της Δίβρης...