Συνταγή για φιλέτο λαβράκι με δενδρολίβανο και λεμόνι

    Ημερομηνία:

    Αναζητάτε ένα γρήγορο, εύκολο και νόστιμο πιάτο με ψάρι; Αυτή η συνταγή για φιλέτο λαβράκι με δενδρολίβανο και λεμόνι είναι ιδανική επιλογή.

    Με λίγα μόνο υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, θα έχετε ένα πιάτο γεμάτο γεύση και αρώματα που θα ενθουσιάσει τους πάντες.

    Υλικά για τη συνταγή

    1 φιλέτο λαβράκι
    4 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο
    ελαιόλαδο
    θαλασσινό αλάτι
    1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες

    Οδηγίες για τη συνταγή

    • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220C.
    • Χαράσσουμε διαγώνια το λαβράκι στην πλευρά του δέρματος.
    • Βάζουμε μια γενναιόδωρη ποσότητα δενδρολίβανου στις σχισμές.
    • Αλείφουμε το υπόλοιπο ψάρι με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι.
    • Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω μέχρι το δέρμα να αρχίσει να γίνεται τραγανό.
    • Μεταφέρουμε στον καυτό φούρνο για 5 λεπτά.
    • Σερβίρουμε με φρέσκο λεμόνι και ελαιόλαδο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Ντουμπάι ξεπερνά το Λας Βέγκας στον τουρισμό (γράφημα)

    Παρά την μεγάλη γεωγραφική απόσταση που τις χωρίζει, το Ντουμπάι και...

    Η Σμαράγδα και η «ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ» ομάδα έρχονται στην Πάτρα!

    Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων στην Αθήνα, η...

    Φαίη Σκορδά: Το δημόσιο μήνυμα στην Αγγελική Νικολούλη μετά τον θάνατο της μητέρας της

    Την Κυριακή (2/11) έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση του...

    Πάτρα: «Μιλώντας στα παιδιά της πόλης για τον Πολιούχο»

    Ημερίδα με θέμα «Μιλώντας στα παιδιά της πόλης για...