Συνταγή για φιλέτο λαβράκι με δενδρολίβανο και λεμόνι

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Αναζητάτε ένα γρήγορο, εύκολο και νόστιμο πιάτο με ψάρι; Αυτή η συνταγή για φιλέτο λαβράκι με δενδρολίβανο και λεμόνι είναι ιδανική επιλογή.

    Με λίγα μόνο υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, θα έχετε ένα πιάτο γεμάτο γεύση και αρώματα που θα ενθουσιάσει τους πάντες.

    Υλικά για τη συνταγή

    1 φιλέτο λαβράκι
    4 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο
    ελαιόλαδο
    θαλασσινό αλάτι
    1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες

    Οδηγίες για τη συνταγή

    • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220C.
    • Χαράσσουμε διαγώνια το λαβράκι στην πλευρά του δέρματος.
    • Βάζουμε μια γενναιόδωρη ποσότητα δενδρολίβανου στις σχισμές.
    • Αλείφουμε το υπόλοιπο ψάρι με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι.
    • Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω μέχρι το δέρμα να αρχίσει να γίνεται τραγανό.
    • Μεταφέρουμε στον καυτό φούρνο για 5 λεπτά.
    • Σερβίρουμε με φρέσκο λεμόνι και ελαιόλαδο.
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο στόχαστρο ξανά όσοι δηλώνουν κάτω από 10.000 ευρώ

    Δεν γλιτώνουν ούτε φέτος από το ηλεκτρονικό μάτι της...

    Σεισμοί στη Σαντορίνη: Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις 4,8 και 4,9 Ρίχτερ μέσα σε λίγη ώρα

    Μια μεγάλη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 Ρίχτερ σημειώθηκε το...

    ΠΑΤΡΑ: Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σοφίας Καυκοπούλου – ΦΩΤΟ

    Το νέο παραμύθι της δημοσιογράφου και συγγραφέως Σοφίας Καυκοπούλου,...

    Χρέη 3 δισ. του κράτους προς την αγορά η «κληρονομιά» του 2024

    Την ανηφόρα παίρνουν ξανά τα απλήρωτα χρέη του Δημοσίου σε...
    Best Shop