Συνταγή για φιλέτο λαβράκι με δενδρολίβανο και λεμόνι

    Ημερομηνία:

    Αναζητάτε ένα γρήγορο, εύκολο και νόστιμο πιάτο με ψάρι; Αυτή η συνταγή για φιλέτο λαβράκι με δενδρολίβανο και λεμόνι είναι ιδανική επιλογή.

    Με λίγα μόνο υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, θα έχετε ένα πιάτο γεμάτο γεύση και αρώματα που θα ενθουσιάσει τους πάντες.

    Υλικά για τη συνταγή

    1 φιλέτο λαβράκι
    4 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο
    ελαιόλαδο
    θαλασσινό αλάτι
    1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες

    Οδηγίες για τη συνταγή

    • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220C.
    • Χαράσσουμε διαγώνια το λαβράκι στην πλευρά του δέρματος.
    • Βάζουμε μια γενναιόδωρη ποσότητα δενδρολίβανου στις σχισμές.
    • Αλείφουμε το υπόλοιπο ψάρι με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι.
    • Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω μέχρι το δέρμα να αρχίσει να γίνεται τραγανό.
    • Μεταφέρουμε στον καυτό φούρνο για 5 λεπτά.
    • Σερβίρουμε με φρέσκο λεμόνι και ελαιόλαδο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Χαράλαμπος Σπανός, για τον αδελφό του Γιώργο που “έφυγε” πριν μερικές ημέρες

    Ο Χαράλαμπος Σπανός, για τον αδελφό του Γιώργο που...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Από τη Συγκάλυψη στον Αφανισμό – Νέο Σκάνδαλο, Νέα Ήττα για την Κυβέρνηση – Του Δημήτρη Παλούμπη

    Του Δημήτρη Παλούμπη Η πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να...

    «Ψήθηκε» η Ισπανία: Καθαρίστρια πέθανε από ακραία ζέστη – Έφτασε τους 46 βαθμούς η θερμοκρασία

    Η πόλη Ελ Γρανάδ στην Ισπανία κατέγραψε το Σάββατο...

    ΠΑΤΡΑ: Τούμπαρε αυτοκίνητο στην Εθνική! Πανικός στο σημείο – ΦΩΤΟ

    Τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί στην Ολυμπία Οδό λίγο...