ΑΧΑΪΑ: Το συγκλονιστικό αντίο στον δάσκαλο Δήμο Γεωργαντόπουλο

    Ημερομηνία:

    Εγραψε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θόδωρος Μπαρής:
    Η εκπαιδευτική κοινότητα και η Χαλανδρίτσα αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον καλό συνάδελφο Δήμο Γεωργαντόπουλο, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.
    Ως συμπατριώτης με καταγωγή από την Χαλανδρίτσα, αλλά και ως συνάδελφος που είχα τη χαρά να γνωρίσω στα πρώτα μας εκπαιδευτικά βήματα ξεχώριζε για την ευπρέπεια, την αξιοσύνη, τη σοβαρότητα, τη δοτικότητα και τον ορθό και υπεύθυνο λόγο του.
    Είμαι βέβαιος ότι εκεί στη Γειτονιά των Αγγέλων θα σε συντροφεύουν τα καθαρά πρόσωπα, οι καρδιές και τα χαμόγελα των μαθητών σου που τόσο αγάπησες.
    Θα τον θυμόμαστε παντοτινά με αγάπη.
    Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στα δύο λατρεμένα του παιδιά, στη μητέρα του Μαρία, στα αδέλφια του Παναγιώτη και Διονυσία, αλλά και σε όλους τους μαθητές και συναδέλφους στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών όπου υπηρετούσε.
    Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 11 Φεβρουαρίου & ώρα 3:00 μ.μ. στον ιερό ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.
    Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Χαλανδρίτσας Ερυμάνθου.
    Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, οπτικά και δέντρο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στην Νέα Υόρκη λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM – Η φωτογραφία με τη νέα της μάνατζερ

    Μετά από έναν μαγικό Αύγουστο, όπου απόλαυσε καλοκαιρινές διακοπές...