Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας για παραίτηση Τσελέντη: «Οι προσωπικές ατζέντες του καθενός, δεν πρέπει να αφορούν κανέναν»

    Ημερομηνία:

    Απάντηση στις αιχμές του καθηγητή σεισμολογίας, Άκη Τσελέντη ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από την Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου δίνουν πηγές του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης. 

    Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας: «η σύνθεση και η λειτουργία της Επιτροπής Σεισμικού Κινδύνου, όπως και της Επιτροπής  Παρακολούθησης του Ελληνικού Ηφαιστειακού Τόξου είναι απολύτως νόμιμες και έχουν ως κυρίαρχα κριτήρια την επιστημονική και ενδελεχή εξέταση των φαινομένων και εν συνεχεία την πληρέστερη και ακριβέστερη ενημέρωση των πολιτών».

    Και καταλήγουν: Δεν πρόκειται να υπεισέλθουμε και να σχολιάσουμε τίποτα άλλο. Οι προσωπικές ατζέντες του καθενός, τέτοιες στιγμές, δεν πρέπει να αφορούν κανέναν».

    Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής σεισμολογίας, Άκης Τσελέντης στην παραίτησή του αφήνει αιχμές για πολιτικές παρεμβάσεις στην σύσταση της Επιτροπής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ύμνος Παθητικός για τον Διονύσιο Σολωμό – Από το Καλλιτεχνικό Σύνολο «Πολύτροπον»

    Το Καλλιτεχνικό Σύνολο «Πολύτροπον» (υπεύθυνος: Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος), παρουσιάζει την εκδήλωση...

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ  ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

    Θεσμός, έθιμο, πολιτισμός, κοινωνικό φαινόμενο κάτι απ΄ αυτά, ή...

    Πλειστηριασμοί: Η βίλα στο Πανόραμα, τα ακίνητα στη Μύκονο και οι επώνυμοι που… βγαίνουν στη σέντρα

    Μια ακόμη εβδομάδα με αρκετούς πλειστηριασμούς και μεταξύ αυτών ορισμένων «επώνυμων» ακινήτων,...

    Πάτρα – Σύσκεψη: Δείτε πώς θα λύσουν το πρόβλημα της Ακτής Δυμαίων με τις πλημμύρες

    Σε τρεις βασικούς άξονες θα κινηθεί το σχέδιο αντιμετώπισης...