Γαλλία: Ένα 11χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε δάσος έξω από το Παρίσι με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο

    Ημερομηνία:

    Νεκρό σε δασώδη περιοχή κοντά στο σχολείο του στη βόρεια Γαλλία, βρέθηκε ένα 11χρονο κορίτσι, λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές το Σάββατο.

    Η Λουίζ, όπως ονομαζόταν, εξαφανίστηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από το γυμνάσιο «André Maurois» στη βόρεια Γαλλία, δήλωσαν οι αξιωματούχοι της κοινότητας Épinay-sur-Orge, λίγα χιλιόμετρα νότια του Παρισίου.

    Οι ερευνητές της Αστυνομίας έψαξαν στο δάσος χρησιμοποιώντας εκπαιδευμένους σκύλους, ελικόπτερα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη πριν τελικά βρουν τη σορό του κοριτσιού, ανέφερε η Le Parisien.

    «Με μεγάλη συγκίνηση μάθαμε ότι το σώμα της Λουίζ βρέθηκε άψυχο στο Bois des Templiers», έγραψε η αστυνομία σε σχετικό δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στο Facebook. «Μόλις αναφέρθηκε η εξαφάνισή της, αναπτύχθηκαν όλα τα μέσα για να προσπαθήσουμε να την βρούμε».

    Η αυτοψία διαπίστωσε ότι έφερε «πολυάριθμα τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο», δήλωσε ο εισαγγελέας του Evry, σύμφωνα με τη Le Parisien. Το όπλο της δολοφονίας της μικρής δεν εντοπίστηκε.

    Στις έρευνες που ακολούθησαν, η αστυνομία συνέλαβε έναν 23χρονο άνδρα, ο οποίος εθεάθη σε βίντεο ασφαλείας να περπατά πίσω από τη Λουίζ, και την 20χρονη φίλη του, σύμφωνα με τα γαλλικά ειδησεογραφικά πρακτορεία. Η αστυνομία άφησε το ζευγάρι ελεύθερο αργότερα το Σάββατο.
    Τη Δευτέρα, η αστυνομία προχώρησε σε δύο νέες συλλήψεις: ενός 23χρονου άνδρα και της 55χρονης μητέρας του, ανέφερε το FranceInfo. Ο 23χρονος είναι ύποπτος για τη δολοφονία της Λουίζ, ενώ η μητέρα του κατηγορείται για παράλειψη αναφοράς εγκλήματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: «Πάτος» ο απολογισμός των θερινών εκπτώσεων (Ηχητικό)

    Οι θερινές εκπτώσεις στην Πάτρα ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες,...

    e-ΕΦΚΑ: Στις 25 Αυγούστου καταβάλλονται αναδρομικά ποσά σε συνταξιούχους

    Τη Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2025 θα πραγματοποιηθεί η καταβολή...

    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Γυναίκα που πέθανε χάρισε ζωή

    Το ΠΓΝΠ με βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης και σεβασμού ανακοινώνει την ολοκλήρωση...