ΠΑΤΡΑ: Δενδροφύτευση από τους μαθητές του Γυμνασίου Σαραβαλίου (ΦΩΤΟ)

    Ημερομηνία:

    Κατόπιν πρότασης του προέδρου της τοπικής κοινότητας Σαραβαλίου κ. Σπύρου Κασπίρη και σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Γυμνασίου Σαραβαλίου κ. Γιώργο Γιωτόπουλο, οι μαθητές προέβησαν σε δενδροφύτευση τόσο στο Δημοτικό Σχολείο Σαραβαλίου όσο και στην περιοχή Τέρμα Μύλου, πλησίον του Γυμνασίου.

    Έτσι, την Τρίτη, 11/ Φεβρουαρίου 2025 οι μαθητές του Γυμνασίου Σαραβαλίου μαζί με τον τοπικό πρόεδρο κ. Κασπίρη Σπύρο, μετέβησαν στο Δημοτικό Σχολείο Σαραβαλίου όπου φύτευσαν δένδρα με σκοπό αφενός να αντικαταστήσουν αυτά που δεν άντεξαν στην παρατεταμένη ξηρασία του περασμένου καλοκαιριού και αφετέρου να δείξουν στους μικρούς μαθητές βιωματικά τον τρόπο φύτευσης και να εξηγήσουν τη σημασία του πράσινου στη ζωή μας.

    Κατόπιν πήγαν στην περιοχή Τέρμα Μύλου και πρόσθεσαν επίσης δένδρα στα ήδη υπάρχοντα που είχαν φυτευτεί πριν από έναν χρόνο, προκειμένου να αξιοποιηθεί ο χώρος καθώς τα προηγούμενα χρόνια ήταν χώρος απόρριψης μπαζών και σκουπιδιών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγιεινή.

    Πολλά συγχαρητήρια στον τοπικό πρόεδρο και στους μαθητές για την αξιέπαινη αυτή δράση που αφορά στον σεβασμό του πρασίνου, τη διατήρηση και τη διαφύλαξή του προκειμένου οι κάτοικοι να απολαμβάνουν τα οφέλη του.

    ΠΑΤΡΑ: Δενδροφύτευση από τους μαθητές του Γυμνασίου Σαραβαλίου (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ναυμαχία της ακτοπλοΐας: Attica Group και Minoan Lines

    Σε μία χρονιά έντονων ανακατατάξεων για την ελληνική ακτοπλοΐα,...

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ: Στο εδώλιο τουλάχιστον 4 πασίγνωστοι Πατρινοί! Η υπόθεση εμπεριέχει και… ερωτικό σκάνδαλο

    Στα… πράσα πιάστηκαν δύο καθολικοί ιερείς και έξι επιχειρηματίες...

    «Προσευχηθείτε για μένα» – Το τελευταίο μήνυμα του δικαστή Φρανκ Κάπριο πριν φύγει από τη ζωή

    Ο διάσημος Αμερικανός δικαστής Φρανκ Κάπριο, που έγινε διεθνώς γνωστός μέσα από...