Ρόδος: Σκότωσαν ελάφια και έκοψαν και τα κέρατα σε ένα

    Ημερομηνία:

    Άγνωστοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τουλάχιστον τρία ελάφια στην περιοχή Πλυμμύρι στη Ρόδο. Μάλιστα στο ένα από αυτά, έκοψαν και τα κέρατα.

    Η Διευθύντρια της Δασικής Υπηρεσίας, Καίτη Μπαλατσούκα, μιλώντας στην ΕΡΤ, Νοτίου ανέφερε ότι τα ελάφια που βρέθηκαν νεκρά από πυροβολισμό είναι περισσότερα, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στον ακριβή αριθμό. «Υπάρχει δραστηριότητα στη συγκεκριμένη περιοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Σημείωσε δε, ότι το όπλο ήταν μονόβολο, που παίρνει μεγαλύτερο μέγεθος φυσιγγίου, για τη θανάτωση μεγάλων ζώων.

    Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της αποτρόπαιας πράξης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...