Ο Αντώνης Ποταμίτης στην κοπή πίτας του ΙΠΕ «για καλό σκοπό»

    Ημερομηνία:

    Ο Αντώνης Ποταμίτης στην κοπή πίτας του ΙΠΕ «για καλό σκοπό» – Την Τετάρτη 19-2 στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης

    Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος «για καλό σκοπό», πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2025, στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο στο Μαρούσι.

    Ο Πρόεδρος του ΙΠΕ Αντώνης Ποταμίτης, επικεφαλής της παράταξης «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με όραμα», αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Ινστιτούτου, ενώ περιέγραψε τους βασικούς στόχους της νέας χρονιάς.

    Παρών στην εκδήλωση, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, ήταν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης. Στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποίησε τον Νοέμβριο του 2024 με τον κ. Ποταμίτη και τον αντιπρόεδρο του ΙΠΕ κ. Ζητρίδη, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους του εμπορίου.  Ο κ. Χατζηδάκης εξήρε το ΙΠΕ «για το ουσιαστικό και σημαντικό έργο του».

    Φλίγκος

    Μια σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση  του κ. Γιώργου Τζαβάρα, General Manager Unilever Greece, Cyprus, Balkans & Baltics στον οποίο ο Υπουργός εθνικής Οικονομίας κ. Χατζηδάκης απένειμε τιμητική πλακέτα.

    • Στο μεταξύ, καθορίστηκε η εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξής μας για το 2025. Το «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με όραμα» θα κόψει την πίτα του στην Πάτρα την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος (Τριών Ναυάρχων 40).

    Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναλυθούν από τον κ. Αντώνη Ποταμίτη οι στόχοι και οι πρωτοβουλίες της παράταξης για τη νέα χρονιά, ώστε με αξιοπιστία να ανταποκριθεί στην πρόσφατη εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών της Αχαΐας.

    Ο Αντώνης Ποταμίτης στην κοπή πίτας του ΙΠΕ «για καλό σκοπό» Ο Αντώνης Ποταμίτης στην κοπή πίτας του ΙΠΕ «για καλό σκοπό»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κρήτη: Νοικιάζουν κρεβάτι μέσα στις… ελιές από 106 έως 126 ευρώ το βράδυ

    Στις Μοίρες Κρήτης, έστησαν ένα κρεβάτι μέσα σε έναν...

    ΠΑΤΡΑ – Γερωκοστοπούλου: Από πεζόδρομος… έγινε «χωματερή»! Πετούν σκουπίδια… όπου να ‘ναι

    Ο πεζόδρομος της Γερωκοστοπούλου, ένας από τους πιο κεντρικούς...

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ: Νέος ΚΟΚ: Το όριο των 30km/h είναι σωτηρία

    Οι θεμελιώδεις αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας δεν είναι...

    Παρασκευή Κερασιώτη: Gypsy soul

    Για τις ανάγκες μιας ακόμη επαγγελματικής φωτογράφισης πόζαρε η...