ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Για ένα χαντάκι έγινε το φονικό στην Ηλεία! Τι λένε οι δύο πλευρές

    Ημερομηνία:

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηλείας από τη δολοφονία του 47χρονου Παύλου Γιαννακουλόπουλου, ο οποίος έπεσε νεκρός ύστερα από πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι, από έναν 56χρονο, στο Ρουπάκι του Δήμου Πηνειού.

    Ο άτυχος άνδρας, που καταγόταν από τον Αμπελόκαμπο του Δήμου Ήλιδας, και διέμενε εκεί, ήταν γνωστός στην περιοχή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Patrisnews είχε οικονομικές διαφορές με τον 56χρονο δράστη, οι οποίες σχετίζονταν με κτηματικές διαφορές. ΤΣακώνονταν για ένα χαντάκι!

    Οι αντικρουόμενοι ισχυρισμοί

    Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του Patrisnews, το θύμα και ο δράστης φαίνεται πως είχαν ανοιχτές οικονομικές διαφορές, που αφορούσαν κάποια χωράφια. Η οικογένεια του 47χρονου υποστηρίζει ότι ο 56χρονος ήταν εκείνος που τους κάλεσε στο σπίτι του, ζητώντας τους να μεταβούν εκεί για μια εργασία. Ωστόσο, η εκδοχή του δράστη διαφέρει σημαντικά.

    Ο 56χρονος, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, που μίλησε στο Patrisnews, ισχυρίζεται ότι δέχθηκε απειλές από τον Παύλο Γιαννακουλόπουλο και τα υπόλοιπα τρία άτομα που τον συνόδευαν. Σύμφωνα με τον ίδιο, το θύμα τον κάλεσε στο κινητό του και τον απείλησε σχετικά με τις οικονομικές τους διαφορές.

    Λίγη ώρα αργότερα, οι τέσσερις άνδρες έφτασαν στο σπίτι του δράστη, όπου η ένταση κορυφώθηκε. Ακολούθησε λογομαχία και, σύμφωνα με τον 56χρονο, τα άτομα κινήθηκαν εναντίον του. Εκείνος, όπως είπε, πανικοβλήθηκε, έβγαλε ένα πιστόλι που κατείχε παράνομα, και πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό. Στη συνέχεια, όμως, πυροβόλησε ξανά, με αποτέλεσμα μία από τις σφαίρες να πετύχει θανάσιμα τον 47χρονο στο κεφάλι

    Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, εξετάζοντας μαρτυρίες και στοιχεία που θα ρίξουν φως στις συνθήκες του εγκλήματος.

    Παραδόθηκε ο δράστης

    Ο 56χρονος δράστης, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, παραδόθηκε στις αρχές λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης. Ο 56χρονος εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πηνειού στη Γαστούνη, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Εκεί, οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή του, ενώ έδωσε κατάθεση.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 23/2/2025

    Τα τέσσερα παιχνίδια για την 24η αγωνιστική της Super...

    Βασίλης Καυκόπουλος: Επικίνδυνο σημείο στον Αλισσό – Άμεση ανάγκη μέτρων

    του Βασίλη Π. Καυκόπουλου Πολλοί είναι οι κάτοικοι, Άνω και...
    Best Shop