Μετάθεση της παρέλασης των πληρωμάτων του Αχαγιώτικου Καρναβαλιού 2025 και της συναυλίας του Γ. Τσαλίκη

    Ημερομηνία:

     Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβόμενος τον αγώνα των οικογενειών των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, αλλά και την καθολική απαίτηση να αποδοθεί δικαιοσύνη, αποφάσισε την μετάθεση της παρέλασης των πληρωμάτων του Αχαγιώτικου Καρναβαλιού 2025 και της συναυλίας του Γιώργου Τσαλίκη από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025 (ημέρα πανελλαδικής απεργίας και συγκεντρώσεων για τα Τέμπη με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την τραγωδία) την ΠΕΜΠΤΗ 27 Φεβρουαρίου 2025. Η απόφαση αυτή, επικυρώθηκε κατόπιν πρότασης του Δημάρχου, Γρηγόρη Αλεξόπουλου και από τη Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας που συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής.

    Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μετάθεση θα επιφέρει μικρές αλλαγές και στο υπόλοιπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, οι οποίες θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...