Αυτή είναι η 56χρονη τραπεζική υπάλληλος που “έφυγε” από μηνιγγίτιδα

    Ημερομηνία:

    Οι αρχικές εκτιμήσεις για την αιτία θανάτου της 56χρονης τραπεζικής υπαλλήλου στον Πύργο φαίνεται να επιβεβαιώνονται, καθώς διαπιστώθηκε πως προσβλήθηκε από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα, το ίδιο στέλεχος που είχε μολύνει και τον νεαρό φοιτητή στην Πάτρα.

    Οι γιατροί την διασωλήνωσαν αμέσως και την εισήγαγαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου δυστυχώς κατέληξε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

    Μετά την επιβεβαίωση της διάγνωσης, ενημερώθηκαν άμεσα οι συγγενείς της 56χρονης, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε, καθώς και οι συνάδελφοί της, ώστε να λάβουν την απαραίτητη χημειοπροφύλαξη. Η άτυχη γυναικα ήτνα μητέρα δύο παιδιών που και τα δύο είναι φαντάροι.

    Η τραγική αυτή εξέλιξη έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, ενώ οι υγειονομικές αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση για την πρόληψη περαιτέρω κρουσμάτων.

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εκδήλωση του ΚΚΕ για το νερό

    Εκδήλωση με θέμα «Λειψυδρία και διαχείριση των υδάτων: Μύθοι και...

    Πανελλήνιες 2025: Οι περιζήτητες σχολές και οι κενές θέσεις – Τα στατιστικά στοιχεία από το υπουργείο Παιδείας

    «Στροφή» των προτιμήσεων των υποψηφίων σε ναυτιλιακές σχολές, τμήματα...

    «Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

    Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της...

    ΠΑΤΡΑ: Το Βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή 27 Ιουλίου

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου  λειτουργούν καθημερινά...