ΣΥΝΤΑΓΗ: Τάκος με κιμά και λαχανικά

    Ημερομηνία:

    Για τα τάκος με κιμά

    Προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 170ºC.

    00:00
    Play
    k
    Mute
    m
    Settings
    Fullscreen
    f

    Ζεσταίνουμε το λάδι, ροδίζουμε τον κιμά και προσθέτουμε το σκόρδο και τη σκόνη τσίλι.

    Αφήνουμε τον κιμά να ψηθεί καλά για 6′-7′.

    Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά, το καλαμπόκι και την ψιλοκομμένη ντομάτα, ανακατεύουμε και αλατίζουμε.

    Μαγειρεύουμε για 5′-6′.

    Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σπανάκι και μαγειρεύουμε για 3-4′.

    Αποσύρουμε από τη φωτιά.

    Σε μεγάλο μπολ για σουφλέ αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο.

    Κάνουμε μια λεπτή στρώση κιμά.

    Καλύπτουμε με μια τορτίγια και λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί.

    Επαναλαμβάνουμε στρώσεις.

    Τελειώνουμε με σάλτσα κιμά και και τα υπόλοιπα τυριά.

    Για το ψήσιμο

    Σκεπάζουμε με βουτυρωμένη λαδόκολλα κι αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 30′.

    Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε για 5′ να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια.

    Γαρνίρουμε την επιφάνεια με φέτες αβοκάντο, ντοματίνια κομμένα στα 4 και τσιπς τορτίγιας.

    Συνοδεύουμε με στραγγιστό γιαούρτι.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το γλυπτό που πουλήθηκε για 3,7 εκατ. ευρώ

    Ένα σπάνιο μπρούντζινο γλυπτό της Καμίλ Κλοντέλ, που είχε...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Δείτε το νέο ζαχαροπλαστείο της πόλης που έχει και… σιντριβάνι σοκολάτας

    Το νέο ζαχαροπλαστείο της Πάτρας είναι το Daisy στην...

    Βασίλης Καλογήρου: Το επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατό του

    Μικρές πιθανότητες ο θάνατος του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου να οφείλεται σε...

    Μουσακάς: Παραδοσιακός και αγαπημένος

    Το απόλυτο ελληνικό φαγητό, για μένα, το πιο παραδοσιακό, το πιο πλούσιο και αυτό...
    Best Shop