Θεόδωρος Ξυλιάς: Απαράδεκτη η κατάσταση στην οδό Αγ. Γεωργίου στο Ρίο

    Ημερομηνία:

    Ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Ξυλιάς επισκέφτηκε την οδό Αγίου Γεωργίου στο Ρίο, ανταποκρινόμενος σε αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε, δήλωσε:
    «Εδώ και τρεις μήνες, η οδός Αγίου Γεωργίου βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση, χωρίς καμία παρέμβαση από τη Δημοτική Αρχή. Οι λακκούβες και οι φθορές στο οδόστρωμα, αποτέλεσμα των κακοτεχνιών που σημειώθηκαν κατά την κατασκευή του έργου της αποχέτευσης πριν από δέκα χρόνια, έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές στα οχήματα των κατοίκων, ενώ η κίνηση πεζών και αυτοκινήτων είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη.

    Είναι απαραίτητο να ληφθούν άμεσα μέτρα αποκατάστασης, ώστε να διορθωθούν τόσο οι τρέχουσες φθορές όσο και τα χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν την περιοχή. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η οδός Αγίου Γεωργίου εκτείνεται μέχρι την παραλία και εξυπηρετεί όχι μόνο τους κατοίκους, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, γεγονός που καθιστά την αποκατάστασή της ακόμη πιο επιτακτική».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην Αλυκή 2026! φωτο

    Το Δ.Σ.του  Συλλόγου Αλυκής Ευχαριστεί την δωδεκαμελή Εθελοντική ομάδα...

    Χειροπέδες σε δύο που χτύπησαν τον περιπτερά στη Γαστούνη

    Συνελήφθησαν, στις 21-02-2026 το βράδυ, στη Γαστούνη Ηλείας, από αστυνομικούς...

    Νέο πυροσβεστικό ταχύπλοο έρχεται στην Πάτρα

    Πέντε νέα διασωστικά ταχύπλοα σκάφη, με δυνατότητα πυρόσβεσης, εντάχθηκαν...