Θεόδωρος Ξυλιάς: Απαράδεκτη η κατάσταση στην οδό Αγ. Γεωργίου στο Ρίο

    Ημερομηνία:

    Ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Ξυλιάς επισκέφτηκε την οδό Αγίου Γεωργίου στο Ρίο, ανταποκρινόμενος σε αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε, δήλωσε:
    «Εδώ και τρεις μήνες, η οδός Αγίου Γεωργίου βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση, χωρίς καμία παρέμβαση από τη Δημοτική Αρχή. Οι λακκούβες και οι φθορές στο οδόστρωμα, αποτέλεσμα των κακοτεχνιών που σημειώθηκαν κατά την κατασκευή του έργου της αποχέτευσης πριν από δέκα χρόνια, έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές στα οχήματα των κατοίκων, ενώ η κίνηση πεζών και αυτοκινήτων είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη.

    Είναι απαραίτητο να ληφθούν άμεσα μέτρα αποκατάστασης, ώστε να διορθωθούν τόσο οι τρέχουσες φθορές όσο και τα χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν την περιοχή. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η οδός Αγίου Γεωργίου εκτείνεται μέχρι την παραλία και εξυπηρετεί όχι μόνο τους κατοίκους, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, γεγονός που καθιστά την αποκατάστασή της ακόμη πιο επιτακτική».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Οκτώ ημέρες κι οκτώ νύχτες στον «Άγιο Ανδρέα»

    ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ (ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ): Ο παλιός...

    ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ: Παράδοση στις 31 Ιουλίου παρουσία Μητσοτάκη

    Στην τελική ευθεία, όπως όλα δείχνουν, βρίσκονται οι προετοιμασίες για...

    ΠΑΤΡΑ: Σοκαριστικό τροχαίο με ποδηλάτη στο Ρίο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ποδήλατο και ένα όχημα,...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” στα 48 η Κλεονίκη Ζαχαράκη

    ΚΗΔΕΙΑ Την πολυαγαπημένη μας ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓ. ΖΑΧΑΡΑΚΗ (ΕΤΩΝ 48) κηδεύουμε σήμερα Δευτέρα και...