Ημερίδα για την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών

    Ημερομηνία:

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής – Κ.ΕΛ.ΝΟ. διοργανώνει μια ανοιχτή ημερίδα για την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα (ΕΝΓ), την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025, από 16:00 έως 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

    Η εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε την ΕΝΓ, να ανακαλύψετε πτυχές της γλωσσολογίας της και να κατανοήσετε τη σημασία της για την επικοινωνία και την ενταξιακή εκπαίδευση.

    🔹 Ομιλήτρια: Δρ. Βασιλική Ζαχαροπούλου, Γλωσσολόγος
    🔹 Ειδικό θέμα παρουσίασης & ανάλυσης γλωσσικών χαρακτηριστικών της ΕΝΓ

    Μετά την ομιλία, θα ακολουθήσει βιωματικό εργαστήριο, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν στην πράξη τη νοηματική γλώσσα, να δοκιμάσουν βασικές έννοιες και να κατανοήσουν τη δομή και τις εκφραστικές της δυνατότητες μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες.

    📌 Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
    📌 Απαραίτητη η προεγγραφή μέσω του συνδέσμου 👉 https://kelno.gr/el/imerida

    Λίγα λόγια για το Κ.ΕΛ.ΝΟ.

    Το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής (Κ.ΕΛ.ΝΟ.) είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός αφιερωμένος στη διδασκαλία, διάδοση και πιστοποίηση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Στόχος του είναι η προώθηση της επικοινωνίας, της ενταξιακής εκπαίδευσης και η ανάπτυξη γλωσσικών δεξιοτήτων μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα.

    📍 Ημερομηνία & Τοποθεσία:
    🗓 Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025
    📍 Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
    ⏰ Ώρα: 16:00 – 18:00

    Περισσότερες Πληροφορίες

    📞 Τηλέφωνο: 2610 242762 & 6942470503

    📧 Email: info@kelno.gr
    🌐 Ιστοσελίδα: www.kelno.gr
    📍 Διεύθυνση: Γούναρη 35 & Κανακάρη (6ος όροφος)

    📢 Σας περιμένουμε να γνωρίσουμε μαζί τον κόσμο της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας!

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ξέρετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο βούτυρο και στη μαργαρίνη;

    Βούτυρο ή μαργαρίνη; Δύο προϊόντα, που περιέχουν λιπαρά οξέα, ποιες...

    Επτά λόγοι που «τα ξαναβρίσκουμε» μετά τον χωρισμό

    Ένας χωρισμός προκαλεί σχεδόν πάντα πόνο, δυστυχία και αρνητικά συναισθήματα. Παρόλα...

    Γιατί πια σχεδόν δεν μπορούμε να γράψουμε με μολύβι;

    Στην ψηφιακή εποχή χρησιμοποιούμε όλο και λιγότερο στυλό και...

    Ανακαλύφθηκε είδος ψαριού έχει τα φτερά ενός πουλιού και πόδια σαν καβούρι

    Σύμφωνα με νέα έρευνα, ορισμένοι τύποι sea robin, ένα...