ΠΑΤΡΑ: Τρέμει η ΕΛ.ΑΣ. για τα έργα στην Πλ. Ολγας ενόψει καρναβαλιού

    Ημερομηνία:

    Τρέμουν στην ΕΛΑΣ το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στην πλατεία Όλγας με τις εργασίες ανάπλασης που είναι σε προχωρημένο στάδιο και τα οικοδομικά υλικά που υπάρχουν εντός και γύρω από την πλατεία.

    Τρέμουν, δηλαδή, την πιθανότητα επεισοδίων εν όψει όχι τόσο των δύο συγκεντρώσεων που θα γίνουν για τα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου, αλλά και κυρίως του Πατρινού Καρναβαλιού που ακολουθεί.

    Οι χοντρές πέτρες, τα τούβλα, τα τσιμέντα και όλα αυτά τα οικοδομικά υλικά που υπάρχουν στην πλατεία θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν σαν τα καλύτερα πολεμοφόδια, σε ένα ενδεχόμενο συμπλοκής μεταξύ ομάδων που μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση μεταξύ τους για διάφορους λόγους.

    Είτε γιατί έχουν πιεί, είτε για οτιδήποτε άλλο. Αν γίνει κάτι τέτοιο με όλα αυτές τις πέτρες η πλατεία Όλγα θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Σύμφωνα με πληροφορίες η τοπική ΕΛ.ΑΣ σκοπεύει να εκφράσει αυτούς τους φόβους της στην δημοτική αρχή ζητώντας της να πάρει τα κατάλληλα μέτρα και να απομακρύνει από εκεί οτιδήποτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως «πολεμοφόδιο». Κάτι που θα σημαίνει να σταματήσουν οι εργασίες για την ερχόμενη εβδομάδα εν όψει της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού. Μένει να δούμε τι θα γίνει.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ανησυχούν οι καταστηματάρχες στη Μαιζώνος

    Ανησυχούν οι καταστηματάρχες στη Μαιζώνος από το ύψος της...

    ΠΑΤΡΑ: Και από αέρος μέτρα για το Καρναβάλι!

    Με 8 drones εκ των οποίων τα τρία ιδιωτικά...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Η φλόγα του χορού από τις σχολές της πόλης ανέβασε το θερμόμετρο της καρναβαλικής Πάτρας

    Ξεχείλισε από νιάτα, παλμό, ζωντάνια, ενέργεια και προπάντων χορό...

    Ο Ρουβίκωνας, ο Πρόεδρος και τα κόμματα

    Την ώρα που η κοινωνία «βοά» από τα όσα...
    Best Shop