Παπάς γλέντησε στα μπουζούκια την Τσικνοπέμπτη και έκανε λογαριασμό 2.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Ένας ιερέας μαζί με την παρέα του, επισκέφθηκε γνωστό κέντρο διασκέδασης επί της λεωφόρου Συγγρού, χθες, Τσικνοπέμπτη, για να διασκεδάσει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ekklisiaonline.gr, ο ιερέας έφτασε στο μαγαζί με 9μελή παρέα γύρω στις 11 το βράδυ αρχικά για φαγητό και έπειτα για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα.

    Όπως αναφέρουν παριστάμενοι, ο ιερέας διασκέδαζε με το πρόγραμμα στο οποίο ήταν μια πασίγνωστη παλιά τραγουδίστρια φίλη του και δύο νέοι ανερχόμενοι τραγουδιστές.

    Περί τις 3 τα ξημερώματα ο 46χρονος ιερέας φώναξε τον σερβιτόρο να τον ενημερώσει πόσο ήταν ο λογαριασμός. Ο ίδιος και η παρέα του εκτός από 3 μπουκάλια βότκα είχαν πάρει φαγητά, άλλα ποτά και πανέρια με λουλούδια και ο λογαριασμός έφτασε κοντά στα 2.000 ευρώ.

    Ο κληρικός, ο οποίος επέμενε στην παρέα του ο ίδιος να πληρώσει το λογαριασμό, δεν είχε πάνω του τόσα λεφτά και ζήτησε από τον σερβιτόρο να φωνάξει τον υπεύθυνο του καταστήματος. Ο ιερέας είπε στον υπεύθυνο πως δεν έχει πάνω του τόσα λεφτά και τον παρακάλεσε να φύγει και να του τα επιστρέψει αύριο.

    Ο υπεύθυνος αρχικά δίστασε, αλλά στη συνέχεια με παρέμβαση και της τραγουδίστριας επέτρεψε στον κληρικό να φύγει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ξέρετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο βούτυρο και στη μαργαρίνη;

    Βούτυρο ή μαργαρίνη; Δύο προϊόντα, που περιέχουν λιπαρά οξέα, ποιες...

    Επτά λόγοι που «τα ξαναβρίσκουμε» μετά τον χωρισμό

    Ένας χωρισμός προκαλεί σχεδόν πάντα πόνο, δυστυχία και αρνητικά συναισθήματα. Παρόλα...

    Γιατί πια σχεδόν δεν μπορούμε να γράψουμε με μολύβι;

    Στην ψηφιακή εποχή χρησιμοποιούμε όλο και λιγότερο στυλό και...

    Ανακαλύφθηκε είδος ψαριού έχει τα φτερά ενός πουλιού και πόδια σαν καβούρι

    Σύμφωνα με νέα έρευνα, ορισμένοι τύποι sea robin, ένα...