Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι για πορνογραφία ανηλίκων – Έφτιαχναν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους με AI

    Ημερομηνία:

    Δικογραφία σε βάρος δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων και σε βάρος των γονέων τους (50χρονος, 49χρονη και 43χρονη) για παραμέληση της εποπτείας τους, σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ζωγράφου της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής.

    Οι ανήλικοι προσήχθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, το μεσημέρι της Τετάρτης (19/2) καθώς διαπιστώθηκε ότι προέβαιναν σε διαδικτυακή ανταλλαγή φωτογραφιών συμμαθητριών τους, τις οποίες είχαν επεξεργαστεί μέσω προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να εμφαίνονται γυμνές ή ημίγυμνες.
    Τις φωτογραφίες τις είχαν αποσπάσει από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ή τις λάμβαναν οι ίδιοι χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Τα κινητά τηλέφωνα των δύο 16χρονων κατασχέθηκαν και θα διενεργηθεί εργαστηριακός ψηφιακός έλεγχος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Προσφυγικά Πάτρας: Τι αποτέλεσμα είχε το “ντου” της ΕΛ.ΑΣ.

    Η πρόσφατη επιχείρηση της Αστυνομίας στα Προσφυγικά της Πάτρας...

    Δυτική Ελλάδα: ΙΧ έπεσε πάνω σε “καφέ”

    Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού...

    Δυτική Αχαϊα: Συνελήφθη με ηρωίνη

    Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από...