Πύργος: Στη φυλακή ο 48χρονος που λήστεψε γυναίκα έξω από τον ΟΚΑΝΑ

    Ημερομηνία:

    Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας ο άνδρας που κατηγορείται ότι λήστεψε μια γυναίκα στον Πύργο.

    Φλίγκος

    Ο 48χρονος κατηγορούμενος απολογήθηκε για το αδίκημα της ληστείας με την Ανακρίτρια να διατάσσει τη προσωρινή του κράτηση, με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Η ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου, έξω από τον ΟΚΑΝΑ, πλησίον του νοσοκομείου του Πύργου, όπου ο κατηγορούμενος πλησίασε μια γυναίκα, που κινούνταν πεζή και την απείλησε με μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να της αφαιρέσει κάτι λόγω παρουσίας διερχόμενων πολιτών.

    Μετά από λίγη ώρα ο κατηγορούμενος πλησίασε ξανά τη γυναίκα και με την άσκηση σωματικής βίας της αφαίρεσε μια χρυσή αλυσίδα λαιμού, ένα χρυσό βραχιόλι, ένα κινητό τηλέφωνο και φάρμακα. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πύργου, ενώ βρέθηκαν στην κατοχή τα αφαιρεθέντα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παγωτό: Τι οδηγεί στην εκτόξευση των τιμών του φέτος;

    «Φωτιά» στο καλοκαίρι βάζουν οι τιμές του παγωτού, δείχνοντας μία ανοδική...

    Στο μυαλό του προέδρου Αλέξη Τσίπρα – σκέφτεται να ιδρύσει κόμμα;

    Προβλήματα η Δεξιά με τον πρώην πρωθυπουργό της Αντώνη...

    Θα κάνει νέο κόμμα ο Σαμαράς;

    Το πώς τους «παίζει» τους μητσοτακικούς ο πρόεδρος Αντώνης...