Χαλκιδική: «Είμαστε όλοι σε σοκ» λέει ο ανιψιός της 60χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

    Ημερομηνία:

    Σε σοκ είναι οι στενοί συγγενείς της 60χρονης γυναίκας από τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο όταν έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

    Υπενθυμίζεται, ότι το νήμα της ζωής κόπηκε για την 60χρονη, όταν το απόγευμα της Πέμπτης (20/02) ανέβαζε ξύλα στο μπαλκόνι της, με ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα.

    Στην προσπάθειά της να τα ανασηκώσει, ακούμπησε στα κάγκελα του μπαλκονιού, τα οποία όμως υποχώρησαν, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει από ύψος μερικών μέτρων και να τραυματιστεί θανάσιμα.

    «Είμαστε όλοι σε σοκ. Ήταν τόσο ξαφνικό» συμπληρώνει και συνεχίζει αναφέροντας, ότι «η θεία μου η μοναδική η Μαργαρίτα, έφυγε απρόσμενα από την ζωή αφήνοντας τους πάντες άφωνους με αυτό τον τραγικό θάνατο. Δεν υπάρχουν λόγια. Ήσουν η θεία μου με τα καλά και άσχημα Καλό Παράδεισο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 29 και την Δευτέρα 30-6-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 72 Κηδεύομε την Κυριακή...

    Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου Δημήτριος

    Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο 28 Ιουνίου...

    ΠΑΤΡΑ: Οι φωτιές στον καταυλισμό ρομά… και ο Χρυσοχοϊδης

    Ακούσαμε τον κ. Χρυσοχοϊδη να λέει προ ημερών πώς...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ: Ο μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΩΝ και αθλητής του ράγκμπι που έπιασε τα 18.000 μόρια!

    Είναι ο Γιώργος Νικολίτσης μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ Πατρών...