Η Klavdia πήρε πρώτη «τζούρα» από την Ελβετία – Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για την postcard της Ελλάδας

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για την postcard της Ελλάδας για τη Eurovision 2025, με την Klavdia να δημοσιεύει στο Instagram της φωτογραφίες από το ταξίδι της. Η 22χρονη τραγουδίστρια, που βρίσκεται ακόμα στη διοργανώτρια χώρα της Eurovision 2025, γύρισε εκεί το βίντεο που προβάλλεται πριν από τη συμμετοχή της κάθε χώρας στον διαγωνισμό και ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

Η Klavdia πήρε πρώτη «τζούρα» από την Ελβετία - Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για την postcard της Ελλάδας

Σχετικά με την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision, η Klavdia ανέφερε ότι επιθυμεί να επιλέξει ρούχα που να συνδυάζουν κομψότητα και αριστοκρατικότητα, χωρίς να είναι αποκαλυπτικά. Οταν επιστρέψει, θα ασχοληθεί με τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Αστερομάτα». Οι συμμετοχές και των 37 χωρών που λαμβάνουν μέρος στη Eurovision 2025 θα παραδοθούν επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ενωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU), που είναι και η διοργανώτρια Αρχή του διαγωνισμού, περίπου κατά τα μέσα Μαρτίου.

Η Klavdia πήρε πρώτη «τζούρα» από την Ελβετία - Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για την postcard της Ελλάδας

Αν και μόλις 22 ετών, η Klavdia έχει ήδη ξεδιπλώσει το μεγάλο ερμηνευτικό της ταλέντο, αφού συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από μερικά χρόνια συμμετέχοντας στο «The Voice» και φτάνοντας στον τελικό με την ομάδα της Ελενας Παπαρίζου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μια σημαντική φορολογική ανακούφιση

Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα, χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες....

Ο θεός Ανεμος καθορίζει τις τιμές του ρεύματος

Την Τρίτη 14 Οκτωβρίου, η χονδρεμπορική τιμή ηλεκτρικού ρεύματος...

Η μάχη των οπτικών ινών περνά στους συνδρομητές

Ο ανταγωνισμός μπαίνει σε νέα φάση καθώς ο αγώνας...