Βασίλης Καυκόπουλος: Επικίνδυνο σημείο στον Αλισσό – Άμεση ανάγκη μέτρων

    Ημερομηνία:

    του Βασίλη Π. Καυκόπουλου

    Πολλοί είναι οι κάτοικοι, Άνω και Κάτω Αλισσού, αλλά και πολλοί περαστικοί, οι οποίοι εκφράζουν ανησυχίες για το επικίνδυνο σημείο λόγω έργων, του αυτοκινητοδρόμου Πατρών – Πύργου, στην περιοχή.

    Πιο συγκεκριμένα, τα οχήματα που κινούνται από τους Αλισσούς στο σημείο Άγιος Νικόλαος (Κάτω Αλισσού), καθώς εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό, δεν έχουν καμμία ορατότητα είτε κατευθύνονται προς Πάτρα, είτε προς Κάτω Αχαΐα.

    Και παλαιότερα βέβαια υπήρχε το εν λόγω πρόβλημα, αλλά πλέον λόγω της πληθώρας των οχημάτων που διέρχονται από το σημείο λόγω της παράκαμψης προς την Π.Ε.Ο., έχει γιγαντωθεί.

    Είναι θαύμα, κατ’ εμέ, που μέχρι σήμερα δεν έχουμε θρηνήσει θύματα δεδομένων των υψηλών ταχυτήτων που αναπτύσσονται σε συνδυασμό με την ανυπαρξία ορατότητας.

    Ο προβληματισμός αυτός έχει ήδη εκφραστεί από τον γράφοντα στο Α.Τ. Κάτω Αχαΐας. Άμεση η ανάγκη τοποθέτησης φωτεινών σηματοδοτών και επαρκούς φωτισμού στο σημείο.

     

    Βασίλης Καυκόπουλος: Επικίνδυνο σημείο στον Αλισσό – Άμεση ανάγκη μέτρωνΒασίλης Καυκόπουλος: Επικίνδυνο σημείο στον Αλισσό – Άμεση ανάγκη μέτρων

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άνδρας ούρησε μπροστά σε πιστούς σε προαύλιο Ιερού Ναού και συνελήφθη

    Ένα περιστατικό που δεν το χωράει ο νους συνέβη...

    ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  Το Πάσχα είναι μία από τις...

    Πάσχα 2025: Μικρότερη των προσδοκιών η αγοραστική κίνηση στην Πάτρα

    Κορυφώθηκε χθες η αγοραστική κίνηση στα εµπορικά καταστήµατα της...