Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για τις αναρτήσεις που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες τη μέρα των συγκεντρώσεων

    Ημερομηνία:

    Ποινική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Αριστείδης Κορέας με αφορμή αναρτήσεις στα social media που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες την ημέρα των συγκεντρώσεων για τα δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών.

    Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ο προϊστάμενος της εισαγγελίας έδωσε παραγγελία στη διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος να ταυτοποιήσει τους χρήστες που έκαναν τις συγκεκριμένες αναρτήσεις.

    Το αδίκημα, που ερευνάται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης είναι αυτό της διέγερσης σε διάπραξη αξιόποινων πράξεων.

    Υπενθυμίζεται ότι για την Παρασκευή (28/02) ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία, ενώ έχουν προγραμματιστεί πορείες σε όλη τη χώρα για την επέτειο των δύο χρόνων από το δυστύχημα στα Τέμπη.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ζήτησαν 150.000 ευρώ με το πρόσχημα ότι σκοτώθηκε 8χρονο κορίτσι

    Άγνωστοι παρίσταναν τους αστυνομικούς και ενημέρωσαν ηλικιωμένη γυναίκα ότι...

    «Βόμβα» Ζελένσκι: Δηλώνει έτοιμος να παραιτηθεί για την ειρήνη στην Ουκρανία και την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος...
    Best Shop