Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για τις αναρτήσεις που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες τη μέρα των συγκεντρώσεων

Ημερομηνία:

Ποινική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Αριστείδης Κορέας με αφορμή αναρτήσεις στα social media που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες την ημέρα των συγκεντρώσεων για τα δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ο προϊστάμενος της εισαγγελίας έδωσε παραγγελία στη διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος να ταυτοποιήσει τους χρήστες που έκαναν τις συγκεκριμένες αναρτήσεις.

Το αδίκημα, που ερευνάται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης είναι αυτό της διέγερσης σε διάπραξη αξιόποινων πράξεων.

Υπενθυμίζεται ότι για την Παρασκευή (28/02) ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία, ενώ έχουν προγραμματιστεί πορείες σε όλη τη χώρα για την επέτειο των δύο χρόνων από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Τέλος στον πίνακα οργάνων: η νέα τάση στα αυτοκίνητα

Τα αυτοκίνητα εξελίσσονται σαν ένας ζωντανός οργανισμός. Την τελευταία...

Από τα νυχτερινά κλάμπ στα… run clubs: Πώς η γυμναστική έγινε το νέο nightlife για τη Gen Z

Για τον παγκοσμίου φήμης DJ Diplo, η εργασία σήμαινε...

Τζώρτζογλου: Γεννήθηκα σε πτωχοκομείο, η μητέρα μου ήταν 14 ετών!

Σε μια εκ βάθους και ιδιαιτέρως συγκινητική εξομολόγηση για...

Πάτρα: Αγωνία για δεκάδες εργαζόμενοι στα τρία καταστήματα της Pizza Fan

Έντονη ανησυχία επικρατεί για το μέλλον περισσότερων από 40...