Καλάβρυτα: Καθολική αποχή των δικηγόρων την Παρασκευή για τα Τέμπη

    Ημερομηνία:

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαβρύτων σε έκτακτη συνεδρίασή του, συντασσόμενο με την σχετική απόφαση – πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων, αποφάσισε ομόφωνα την καθολική αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους την Παρασκευή 28/02/2025, ημέρα μνήμης και περισυλλογής, καθώς συμπληρώνονται δύο  χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

    Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: «Δηλώνει την πλήρη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων και αναμένει από τα όργανα της Δικαιοσύνης να πράξουν στο ακέραιο το καθήκον τους για την ποινική δίωξη και τιμωρία όλων των υπαιτίων».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” στα 37 ο Γιώργος Αποστολίδης

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡΗΣΤ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΕΤΩΝ 37 ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...

    Ριάντ: Νέα συνάντηση Αμερικανών και Ρώσων αξιωματούχων την Τρίτη – Στο επίκεντρο ο μηχανισμός διαβούλευσης και η Ουκρανία

    Αμερικανοί και Ρώσοι αξιωματούχοι θα συναντηθούν στο Ριάντ αύριο Τρίτη, σε...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για την Ιωάννα Λογγίνου – Μητσούλα

    Σε ηλικία 86 ετών, έφυγε από τη ζωή, μια...
    Best Shop