Νίκος Βέρτης: Στο δικαστήριο για τη διαμάχη με πρώην συνεργάτη του

    Ημερομηνία:

    Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρέθηκε χθες 25 Φεβρουαρίου ο Νίκος Βέρτης για την εκδίκαση της υπόθεσης που εκκρεμεί ανάμεσα στον ίδιο και τον πρώην συνεργάτη του, Νίκο Πολατίδη.

    Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε από νωρίς στο δικαστήριο, ωστόσο η εκδίκαση της υπόθεσης δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί και πήρε αναβολή για νέα ημερομηνία.

    Η εν λόγω υπόθεση αφορά τη διαμάχη του τραγουδιστή με τον πρώην συνεργάτη του, Νίκο Πολατίδη.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου, ο Νίκος Πολατίδης διεκδικούσε περίπου 230.000 ευρώ από τον τραγουδιστή για δεδουλευμένα του που δεν έχει πληρωθεί. Οι δυο άντρες συνεργάζονταν για περίπου μια δεκαετία στην εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών του τραγουδιστή, η οποία κάποια στιγμή βρέθηκε να χρωστά περίπου 240.000 ευρώ.

    Ο κύριος Πολατίδης έχει μηνύσει τον Νίκο Βέρτη και για συκοφαντική δυσφήμιση. Ωστόσο πλέον γίνονται κάποιες ενέργειες μήπως μπορέσουν οι δυο πλευρές να τα βρουν εξωδικαστικά.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ»: Κάλεσμα του Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πατρέων για συμμετοχή

    Το Χορευτικό Τμήμα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, στο πλαίσιο των...

    ΑΑΔΕ: Σε ποιους κλάδους απλώνεται το “ψηφιακό μάτι” της – Οι επιχειρήσεις που μπαίνουν στο μικροσκόπιο

    Σε χώρους δεξιώσεων και πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως...

    Αποτοξίνωση μετά το Πάσχα – Ειδικοί συμβουλεύουν, τι να φάτε και τι να αποφύγετε για να επανέλθει ο οργανισμός σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%bf%ce%be%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%ac%cf%83%cf%87%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%83/