Oι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” στην απεργία για τα Τέμπη

    Ημερομηνία:

    Το Σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” «Ο Ιπποκράτης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

    Το Σωματείο μας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή 28/2/2025, ημέρα που συμπληρώνονται 2 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών.

    Γινόμαστε όλων αυτών των Αθώων ψυχών η φωνή και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να αναδειχθούν τα αίτια και να αποδοθούν όλες οι ευθύνες, έτσι ώστε να μη ζήσουμε παρόμοιες τραγωδίες στο μέλλον.

    Γι ΄αυτό απαιτούμε ασφάλεια στην εργασία , στις μεταφορές και σύγχρονες δημόσιες υποδομές σε όλους τους τομείς .

    Εμείς οι Υγειονομικοί που διαχειριζόμαστε τον ανθρώπινο πόνο σε καθημερινή βάση, απαιτούμε δικαίωση στις 57 ψυχές που έφυγαν άδικα και σεβασμό στις οικογένειές τους.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πέθανε σε ηλικία 39 ετών η ηθοποιός Michelle Trachtenberg – Είχε πρωταγωνιστήσει στα «EuroTrip», «Buffy The Vampire Slayer» και «Gossip Girl»

    Η ηθοποιός Michelle Trachtenberg, γνωστή για ένα ευρύ φάσμα τηλεοπτικών και...

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον γάμο της: Έχετε λυσσάξει να με παντρέψετε

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε πως...

    Δυτ. Ελλάδα: Πλήρωσε συνδρομή, αλλιώς δεν σε καλύπτουμε αν απεργήσεις!

    Απίστευτο στα συνδικαλιστικά χρονικά αυτό που συμβαίνει στο νομό Ηλείας. Ενόψει...

    Παρίσι: Ποια είναι η 18χρονη Αμερικανίδα που πέταξε το νεογέννητό της από το παράθυρο ξενοδοχείου

    Μια 18χρονη από το Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών, η...
    Best Shop