Αλέξης Κούγιας: Για πέμπτη ημέρα στη ΜΕΘ ο δικηγόρος – Φειδωλοί στις εκτιμήσεις τους οι γιατροί

    Ημερομηνία:

    Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου, δίνοντας τη μεγαλύτερη «μάχη» της ζωής του.

    Ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται για πέμπτη ημέρα στην Εντατική με τα παιδιά του, Χρήστο και Μάιρα να αγωνιούν για την κατάστασή του και να ενημερώνονται διαρκώς από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

    Οι γιατροί είναι αρκετά φειδωλοί στις εκτιμήσεις τους και αυτό θέλουν να επιτύχουν είναι η αποσωλήνωσή του. Τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστικά για την πορεία της υγείας του.

    Τα παιδιά του, που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Εύη Βατίδου, όπως φαίνεται και από τις ανακοινώσεις τους, έχουν προετοιμαστεί ακόμη και για το χειρότερο σενάριο.

    Μάλιστα ζήτησαν από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα και τη δύσκολη κατάσταση που περνούν, ενώ σε μια αυστηρή ανάρτησή τους, τονίζουν μεταξύ άλλων ότι «δεν θα επιτρέψουμε να μετατρέψετε τις ενδεχομένως τελευταίες στιγμές του σε reality».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νομίζεις ότι σε απατά; – Οι 6 κινήσεις που πρέπει να κάνεις άμεσα

    Αν αναρωτιέσαι «με απατά;», μάλλον νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά...

    Τα 5 κόλπα που χρησιμοποιούν οι νάρκισσοι στους καβγάδες – «Mην πέσετε στην παγίδα τους»

    Η Dr Annie Zimmerman, μια ψυχαναλύτρια που έχει λογαριασμό...

    Αυτή είναι η χειρότερη στάση ύπνου για την πλάτη, σύμφωνα με viral βίντεο

    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που ανέβηκε...

    11 πολιτισμοί που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς

    Τα βιβλία της ιστορίας είναι γεμάτα από έθνη, αυτοκρατορίες...