ΠΑΤΡΑ: Κούλουμα σε Πλαζ, Νότιο Πάρκο και Κόκκινο Μύλο

    Ημερομηνία:

    Η Δημοτική πλαζ ( Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων), το Νότιο Πάρκο και ο «Κόκκινος Μύλος», θα είναι και φέτος το επίκεντρο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

    Ο δήμος της Πάτρας από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 3.30 το απόγευμα θα προσφέρει και φέτος δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματα με το πέταγμα του χαρταετού να έχει την τιμητική του.

    Η μουσική, ο χορός και το τραγούδι θα βρίσκονται στην… ημερήσια διάταξη, καθώς τρία μουσικά σχήματα θα ερμηνεύουν παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια.

    Στη Δημοτική πλαζ θα εμφανιστεί το συγκρότημα «Κου του Ρου» με παλιά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.

    Η Ορχήστρα AKRIVOS BAND θα βρίσκεται στο Νότιο Πάρκο και θα παρουσιάσει λαϊκά και δημοτικά τραγούδια.

    Στον «Κόκκινο Μύλο» την μουσική νότα της ημέρας θα δώσει με λαϊκά τραγούδια, το συγκρότημα «Μεταξύ μας».

    •Οι εκδηλώσεις της Καθαρής Δευτέρας διοργανώνονται με την υποστήριξη της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτό είναι το πιο σαγηνευτικό ζώδιο

    Η«τέχνη της αποπλάνησης» δεν είναι εύκολη για όλους. Υπάρχουν...

    Ολοκληρώνεται σήμερα το 31ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με κορυφαίες διεθνείς παρουσίες

    Ολοκληρώνονται σήμερα οι παραστάσεις και οι εκδηλώσεις του 31ου Φεστιβάλ...

    Ραφαήλ Παγώνης: Ποιος είναι ο 13χρονος Έλληνας «Ράφα» που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης στο τένις

    Το ελληνικό τένις ζει στιγμές δόξας, καθώς ένα ακόμα...