Στο σαρακοστιανό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας δεν λείπει ποτέ ο χαλβάς. Φέτος πωλείται από 9 ευρώ. Η τιμή της λαγάνας αγγίζει μέχρι και τα 5 ευρώ.
Ο Τάσος Χατζηγαβριήλ φτιάχνει στο κατάστημά του πάνω από 80 διαφορετικές γεύσεις χαλβά. «Από 9 ευρώ ξεκινάμε και οι ειδικές γεύσεις φτάνουν στα 22 ευρώ, η Ruby σοκολάτα. Είναι ένα ποιοτικό προϊόν, καλή πρώτη ύλη για να βγάλουμε ποιοτικό χαλβά» σημείωσε στην εκπομπή “Τώρα Μαζί’ στο ΟΡΕΝ.
«Απροσδόκητα ο χαλβάς Dubai έχει μεγάλη ζήτηση. Τον βγάλαμε για τηλεοπτικούς λόγους και όλοι με το πού τον βλέπουν, λένε βάλε μου!» σχολίασε.
