Ισραήλ: Ακροδεξιοί υπουργοί ζητούν ξανά πόλεμο στη Γάζα

    Ημερομηνία:

    Ακροδεξιοί υπουργοί στο Ισραήλ πανηγυρίζουν για την απόφαση του Μπενιαμίν Νετανιάχου να μπλοκάρει την είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα και ζητούν επανέναρξη του πολέμου στον παλαιστινιακό θύλακα.

    Ο ακροδεξιός υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ, Μπεζαλέλ Σμότριχ έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X ότι «η απόφαση που πήραμε (σ.σ. το βράδυ του Σαββάτου) να σταματήσουμε εντελώς τη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα μέχρι η Χαμάς να καταστραφεί ή να παραδοθεί πλήρως και να επιστραφούν όλοι οι όμηροί μας είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ένας γκρεμός προς τις ‘πύλες της κόλασης’».

    Δείτε σχετική ανάρτηση:

     

    «Τώρα πρέπει να ανοίξουμε αυτές τις πύλες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και θανατηφόρα στον εχθρό, μέχρι την πλήρη νίκη». Σύμφωνα με τη δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος παρέμεινε στην κυβέρνηση για να εξασφαλίσει κάτι τέτοιο.

     

    «Φωτιά και θειάφι»

    «Η απόφαση να σταματήσει η είσοδος ανθρωπιστικής βοήθειας μέχρι να επιστραφούν οι όμηροι είναι σημαντική και σωστή», ανέφερε ο Ισραηλινός υπουργός Παιδείας Γιοάβ Κις στο Χ.

    «Το Ισραήλ πρέπει να συνεχίσει να ασκεί πίεση στη Χαμάς με όλα τα μέσα που διαθέτει», πρόσθεσε.

    Ο υπουργός Επικοινωνιών Σλόμο Κάρχι δήλωσε ότι όλοι οι όμηροι πρέπει να επιστραφούν αμέσως, αλλιώς το Ισραήλ θα πρέπει να ρίξει «φωτιά και θειάφι» στη Χαμάς «χωρίς έλεος».

    Ο πρώην υπουργός Εθνικής Ασφάλειας, Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ σχολίασε «Η απόφαση τελικά πάρθηκε – καλύτερα αργά παρά ποτέ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Φωτιά στο Παυλόκαστρο, αντιμετωπίστηκε άμεσα

    Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του...

    Το custom-made σε άλλο επίπεδο: Η Porsche δημιουργεί το χρώμα που θέλουν οι πελάτες της

    Η Porsche φημίζεται για τις εκτεταμένες δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει στους...

    Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 30 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου

    Κατά την περίοδο από 30 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου, θα καταβληθούν...