Μπέσσυ Μάλφα για Γεράσιμο Σκιαδαρέση: «Του λέω ότι ελπίζω να συναντηθούμε και στην επόμενη ζωή»

    Ημερομηνία:

    Η Μπέσσυ Μάλφα, την οποία φέτος το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει στην οικογενειακή κωμική σειρά του MEGA «Έχω Παιδιά», ήταν σήμερα (5/3) καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η καλλιτέχνιδα στη συνέντευξή της μίλησε και με πολύ τρυφερά λόγια για τον σύζυγο και συνάδελφό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση, με τον οποίο μετρούν πάνω από 30 χρόνια κοινής ζωής και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

    Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 1993 και το 1997 παντρεύτηκαν. Την ίδια χρονιά ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κόρες τους Όλγα και Νίκη, οι οποίες έχουν δημιουργήσει το συγκρότημα «ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ». Το 2005 η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης απέκτησαν τον γιο τους Γιάγκο, ο οποίος φαίνεται πως σε αντίθεση με τους γονείς και τις αδελφές του δεν θα ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της Τέχνης.

    «Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, κάνουμε τα πάντα μαζί. Οπότε του λέω ότι: “Αγάπη μου εύχομαι να συναντηθούμε και στην επόμενη ζωή”. Δουλεύουμε το συναίσθημα. Υπάρχουν και χαζές συγκρούσεις», πρόσθεσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Καταστήματα στη Μαιζώνος με ενοίκια 14.000 έως και 18.000 ευρώ – ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%b1%cf%86%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%bf%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf-%ce%bc/

    Η επιστήμη πίσω από το τέλειο ιμάμ μπαϊλντί

    Οι σωστοί επαγγελματίες της κουζίνας, όταν θέλουν να εντυπωσιάσουν,...

    Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Ζαμπίδης: Απρόοπτα συμβαίνουν, σημασία έχει να τα ξεπερνάμε, έγραψε – ΦΩΤΟ

    Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Μιχάλης Ζαμπίδης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος...

    Τι περιλαμβάνει το νέο 5άστερο project των 100 εκατ. ευρώ στη Ζάκυνθο από τον όμιλο Ξένου

    Μία ακόμη μεγάλη επένδυση που περιλαμβάνει ξενοδοχεία και κατοικίες δρομολογείται στη Ζάκυνθο από...