Στα δικαστήρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Έλενας Χριστοπούλου

    Ημερομηνία:

    Το πρωί της Τετάρτης 5 Μαρτίου παρευρέθηκαν στο δικαστήριο η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του μοντέλου – παρουσιάστριας κατά της εταιρίας της γνωστής μάνατζερ. Η πρώτη ζητάει τις συμβάσεις που είχαν υπογραφεί στο όνομά της, από τη δεύτερη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

    Οι δύο γυναίκες κατέφτασαν στη δικαστική αίθουσα, μέσα στην οποία επικράτησε ένταση. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», όταν η πρόεδρος τους πρότεινε να βρεθεί μία εξωδικαστική λύση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζήτησε για ακόμα μία φορά τα έγγραφα από την Έλενα Χριστοπούλου.

    Δείτε το βίντεο

    Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος φέρεται να ρώτησε τις δύο γυναίκες: «Είναι αργά για να τα βρείτε τώρα; Οικονομική δυνατότητα για να έχετε δικηγόρους, έχετε και οι δύο, την ψυχολογική όμως; Από το πρωί έχει ειπωθεί ότι είχατε μία σχέση μητέρας και κόρης. Δεν θέλετε να βρεθεί μία λύση;».

    Το μοντέλο – παρουσιάστρια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κοίταξε την πρώην συνεργάτιδά της και απευθυνόμενη στον πληθυντικό είπε: «Θέλω τα χαρτιά, θα μου τα δώσετε;».

    Έπειτα, η Έλενα Χριστοπούλου λέγεται πως απάντησε: «Έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να τα βρούμε. Τόσο καιρό δεν έχω κάνει κινήσεις, δεν έχω κάνει κάτι και δεν έχω βγει δημόσια να μιλήσω. Από την αρχή ζητάω για να παραλάβει τις συμβάσεις (η Ηλιάνα Παπαγεωργίου) να υπογράψει ένα χαρτί, γιατί το ζητάνε οι πελάτες». Με τη σειρά της, η  Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνέχισε: «Είχα μία μητέρα που με βοηθούσε».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΤΡΑΣ: «Να σωθεί η πρόληψη και η θεραπεία»

    Επιστολή στον Πρωθυπουργό απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κίνησης...

    Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Πρεμιέρα με “Melina Paxinos Quartet” για την ενότητα “Jazz+More”

    Συνθέσεις που αποτελούν έναν συνδυασμό μοντέρνας jazz με ελληνικά...

    Καύσωνας: Σε ποια περιοχή της Δυτ. Ελλάδας καταγράφηκε θερμοκρασία πάνω από 40 βαθμούς – ΧΑΡΤΗΣ

    Το Εθνικό Αστεροσκοπείο/meteo.gr ανακοίνωσε την κατανομή των μεγίστων θερμοκρασιών...

    Δικηγόρος Σοφίας Πολυζωγοπούλου: «Ο Απόστολος Λύτρας ζητεί το σύνολο της περιουσίας της – Ρωτήστε τον αν δίνει διατροφή»

    Ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής μίλησε στον ΑΝΤ1 για...