Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για την εξάρθρωση κυκλώματος με λαθραία καπνικά – Έρευνες και στη Δυτική Ελλάδα

    Ημερομηνία:

    Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση σε περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Κρήτης, της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Δυτικής Ελλάδας

    Από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των εμπλεκομένων σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Θεσσαλία, Στερεά και Δυτική Ελλάδα, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 24 προσαγωγές.

    proliptikes

    Ως αρχηγός της ομάδας φέρεται να είναι ένας Ελληνοουκρανός που το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο Ντουμπάι. Αυτό ωστόσο που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι, σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., ο εν λόγω άνδρας είναι πιθανό να κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες των Γιάννη Σκαφτούρου, Βασίλη Ρουμπέτη και Βαγγέλη Ζαμπούνη.

    Ειδικότερα, καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν σχετικά στο protothema.gr πως υπάρχουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία κάποια από τα μέλη της ομάδας του Ελληνοουκρανού, εκτός από το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων, εμπλέκονται σε ανθρωποκτονίες, απειλές και εκβιασμούς χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά μέχρι στιγμής.

    Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Νέος χώρος για εξετάσεις οδηγών δικύκλων – Ικανοποίηση από τον πρόεδρο των Σχολών Οδηγών

    Ενα αίτημα αρκετών μηνών από το Σωματείο Εκπαιδευτών Σχολών...

    Θεσσαλονίκη: Γλυπτό με τη μορφή του Γιάννη Μπουτάρη τοποθετείται στην Πλατεία Φαναριωτών

    Γλυπτό με τη μορφή του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, επιχειρηματία...