Αποκάλυψη: Σχέδιο για νέο διπλό «συμβόλαιο θανάτου» στη Μύκονο

Ημερομηνία:

Σημαντικά στοιχεία για σχεδιασμό «συμβολαίου θανάτου» από ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Μύκονο με στόχο γνωστό επιχειρηματία της Αθήνας (σσ που είχε εταιρικό μερίδιο στο μαγαζί του) κι ίσως ενός ακόμη ατόμου φέρεται να αναδεικνύονται -όπως αποκάλυψε το in- από την δικογραφία για την δράση της «ρωσικής μαφίας» που έχει συντάξει τα τελευταία 24ωρα το ελληνικό FBI.

PHILOXENIA

Σύμφωνα με πληροφορίες στα πλαίσια της ίδιας υπόθεσης ερευνάται αν μέλη της ρωσικής μαφίας που δραστηριοποιείται κυρίως στο λαθρεμπόριο τσιγάρων είχε προχωρήσει σε ξυλοδαρμούς κι εκβιάσεις πολιτών για να τους αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά ή για να τους αποτρέψει να εμπλέκονται στις παράνομες δραστηριότητες τους.

Κι αυτό με επίκληση ότι έχουν ισχύ πυρός που έχει αναδειχθεί με την δολοφονία τεσσάρων Ελλήνων ποινικών την περίοδο 2022-2024.

Ακόμη στα πλαίσια της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ εντοπίστηκαν δύο μονάδες… παραγωγής λαθραίων τσιγάρων στον Ελαιώνα της Θήβας και στην Χαλκίδα εκ των οποίων η μία με «κάλυψη» διάθεση γιαουρτιών.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νέα στοιχεία σοκ για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Υπέστη θρόμβωση στα πρώτα 10 λεπτά της πλασμαφαίρεσης (video)

Σημαντικά νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τις...

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 5ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Πάτρας

Σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και πνευματικής ανάτασης τελέστηκε στο 5ο...

Ιαπωνία: Οι «απερίσκεπτοι» ορειβάτες στο Φούτζι θα… πληρώνουν τη διάσωση με ελικόπτερο – Χρεώσεις με το λεπτό

Τέλος στις δωρεάν επιχειρήσεις διάσωσης με ελικόπτερο στο όρος Φούτζι κατά...