Αποκάλυψη: Σχέδιο για νέο διπλό «συμβόλαιο θανάτου» στη Μύκονο

    Ημερομηνία:

    Σημαντικά στοιχεία για σχεδιασμό «συμβολαίου θανάτου» από ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Μύκονο με στόχο γνωστό επιχειρηματία της Αθήνας (σσ που είχε εταιρικό μερίδιο στο μαγαζί του) κι ίσως ενός ακόμη ατόμου φέρεται να αναδεικνύονται -όπως αποκάλυψε το in- από την δικογραφία για την δράση της «ρωσικής μαφίας» που έχει συντάξει τα τελευταία 24ωρα το ελληνικό FBI.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με πληροφορίες στα πλαίσια της ίδιας υπόθεσης ερευνάται αν μέλη της ρωσικής μαφίας που δραστηριοποιείται κυρίως στο λαθρεμπόριο τσιγάρων είχε προχωρήσει σε ξυλοδαρμούς κι εκβιάσεις πολιτών για να τους αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά ή για να τους αποτρέψει να εμπλέκονται στις παράνομες δραστηριότητες τους.

    Κι αυτό με επίκληση ότι έχουν ισχύ πυρός που έχει αναδειχθεί με την δολοφονία τεσσάρων Ελλήνων ποινικών την περίοδο 2022-2024.

    ICECAP

    Ακόμη στα πλαίσια της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ εντοπίστηκαν δύο μονάδες… παραγωγής λαθραίων τσιγάρων στον Ελαιώνα της Θήβας και στην Χαλκίδα εκ των οποίων η μία με «κάλυψη» διάθεση γιαουρτιών.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΟΥΖΔΑΜΠΑΝΗΣ: Αναβαθμίζεται η Νεφρολογική του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας»

    Μέσα σε μια δύσκολη συγκυρία για το δημόσιο σύστημα...

    ΠΑΤΡΑ: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι σε γνωστό κατάστημα εστίασης! Σήκωσαν… πανό!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%83%ce%b7/

    ΠΑΤΡΑ: Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” τιμούν την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή

    12ηΜΑΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ/ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 5ηΜΑΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΑΙΩΝ/ΜΑΙΕΥΤΩΝ  ΤΙΜOYΜΕ ΤΟΝ...