ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Από την Αμαλιάδα ο ένας εκ των τριών νεκρών φοιτητών στη Σπάρτη

    Ημερομηνία:

    Τρεις φοιτητές έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Σπάρτης – Μυστρά τα ξημερώματα της Παρασκευής (7.3.25).

    Το τροχαίο στη Σπάρτη συνέβη περίπου στη 01:30 με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις φοιτητές ηλικίας 20 και 21 ετών, να ξεφεύγει από την πορεία του, να προσκρούει σε δέντρο και να ανατρέπεται.

    Οι τρεις φοιτητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας εκ των θυμάτων ήταν από τη Σπάρτη και οι άλλοι δύο ήταν φοιτητές και δούλευαν σε μαγαζί της πόλης. Ο ένας κατάγεται από την Αμαλιάδα.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πίσω από το αυτοκίνητο υπήρχε άλλο ΙΧ με φίλες των φοιτητών.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι κοπέλες έχασαν επαφή με το αυτοκίνητο των φοιτητών και το μόνο που είδαν ήταν να πετάγεται μια ρόδα στον αέρα.

    «Χωρίς τις αισθήσεις τους απεγκλωβίστηκαν 3 άνδρες από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία εκτροπής του οχήματος από το οδόστρωμα, επί της Ε.Ο. Σπάρτης – Μυστρά, στο δήμο της Σπάρτης. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα», ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σκάνδαλο με 23χρονη δεσμοφύλακα

    Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση μιας 23χρονης...

    Πάτρα: 22χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία μέσα στο λεωφορείο και πήγε ασθενοφόρο… από την άλλη πλευρά της πόλης

    Ο παραλογισμός πρέπει πάραυτα να οδηγηθεί στην Εντατική για…...

    Η Zervas Art ταξιδεύει από την Πάτρα στον κόσμο και το χρόνο (Φωτο)

    Διανύοντας τον 26ο χρόνο δράσεων, η Zervas Art αποτελεί...

    Πάτρα: Συνάντηση με τον Σύλλογο Νεφροπαθών στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

    Συνάντηση με τον Σύλλογο Νεφροπαθών Αχαΐας είχε η διοίκηση...