Αυτοκίνητο έπεσε σε τοίχο και λαμπάδιασε

Ημερομηνία:

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Μαγνησία της Λαμίας. Αυτοκίνητο έπεσε σε μάντρα και έπιασε φωτιά.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Στυλίδος, όταν το ΙΧ με δύο ηλικιωμένους επιβάτες εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε μάντρα και «λαμπάδιασε», σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Παρά τον τραυματισμό του, το ζευγάρι με τη βοήθεια περίοικων πρόλαβε και εγκατέλειψε το όχημα, ενώ δύο οχήματα της Πυροσβεστικής πρόλαβαν και έσβησαν τη φωτιά.

Σύμφωνα με τον οδηγό του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο όταν αυτοκίνητο που πήγε να τον προσπεράσει τον χτύπησε στο πλάι.

«Κατέβαινα κάτω και έρχεται ο άλλος με μεγάλη ταχύτητα, με χτυπάει μπροστά και με πετάει στο πεζοδρόμιο και χτύπησα στον τοίχο. Έτρεξαν οι άνθρωποι και μας βοήθησαν. Μεγάλο σοκ», είπε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Η σύζυγος του οδηγού διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ θα πήγαινε προληπτικά και ο οδηγός.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Φουρτουνιάζουν τα «ήρεμα νερά»: Ρηματική διακοίνωση της Αθήνας προς την Άγκυρα για τα «τουρκικά θαλάσσια πάρκα»

Σε τροχιά νέας διπλωματικής έντασης εισέρχονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις. Η Αθήνα προχώρησε...

Πάτρα: Τα επόμενα βήματα μετά το αδιέξοδο – Στο «πόδι» οι Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πατρέων, μετά...

Στις 3.083 οι πυρκαγιές φέτος-«Αυτή τη στιγμή, τα πάντα είναι δυναμίτης»

Σε 3.083 ανέρχονται οι πυρκαγιές από την έναρξη της...