Κεφαλονιά: 39χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι 17χρονο πάνω σε καβγά στο Αργοστόλι

    Ημερομηνία:

    Ο καβγάς, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, μεταξύ ενός 39χρονου Αλβανού και ενός 17χρονου Ρομά, στο Αργοστόλι, στην Κεφαλονιά κατέληξε στον ελαφρύ τραυματισμό του δεύτερου από μαχαίρι.

    Κατά το μεταξύ τους επεισόδιο, ο 39χρονος επιτέθηκε, αρχικά, χτυπώντας με τα χέρια του τον ανήλικο Ρομά. Ωστόσο στη συνέχεια έβγαλε έναν σουγιά που είχε μαζί του και του προκάλεσε ελαφρές σωματικές βλάβες.

    Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε ο αναδιπλούμενος σουγιάς, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Αλβανός δράστης διέμενε παράνομα στη χώρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταξιούχοι: Η ώρα της εφορίας για τα αναδρομικά

    Αντιμέτωποι με το χρόνο και την εφορία βρίσκονται πλέον οι συνταξιούχοι που εισέπραξαν...

    ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: Μόνο με ψηφιακό αντίγραφο ταυτότητας οι συναλλαγές

    Με το νέο νομοσχέδιο «Ψηφιακή ενίσχυση της οδικής ασφάλειας...

    Έρχεται ο «ΟΔΥΣΕΑΣ»: Χιλιάδες κάμερες AI και στο εθνικό δίκτυο θα «σκανάρουν» οδηγούς και θα στέλνουν κλήσεις στο κινητό! – Κάμερες και για drones!

    Έρχεται ο «ΟΔΥΣΕΑΣ» με χιλιάδες κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης, που θα «κόβουν» κλήσεις...

    Φοινικούντα: «Ξεψαχνίζουν» τις τηλεφωνικές συνομιλίες των δύο 22χρονων για να βρουν τον ηθικό αυτουργό

    Τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να ρίξουν φως...