Τα κόλπα για να μην σας ξεραίνεται ποτέ το κομμένο ψωμί

    Ημερομηνία:

    Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα στο ψωμί της προηγούμενης ημέρας, από την ξεραμένη άκρη.

    Πώς μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό; Υπάρχουν δύο απλούστατοι τρόποι, που μπορείτε να υιοθετήσετε πολύ εύκολα και να έχετε το χθεσινό ψωμί σας σαν φρέσκο.

     

    Το κόλπο του Instagram

     

    Η food influencer Joy Huang του @joyosity, μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram αυτό το κόλπο με τους ακολούθους της. Αν, λοιπόν, μόλις χρησιμοποιήσατε μια πλάκα βουτύρου μην πετάξετε το περιτύλιγμα. Χρησιμοποιήστε το για να τυλίξτε καλά όλη την εκτεθειμένη άκρη του ψωμιού. Με αυτό το κόλπο η άκρη του ψωμιού θα διατηρείται απαλή και υγρή. Για να πιάσει το κόλπο, βέβαια, θα πρέπει η πλάκα του βουτύρου να έχει μείνει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα να αφαιρεθεί το περιτύλιγμα, ώστε να έχουν μείνει ίχνη βουτύρου επάνω του, που θα κολλήσουν στο ψωμί και θα το αποτρέψουν από το να ξεραθεί.

    Η συμβουλή των αρτοποιών
    Αν δεν σας ικανοποίησε αυτή η ιδέα υπάρχει και η συμβουλή των αρτοποιών που προτείνουν το ψωμί να φυλάσσεται τυλιγμένο σε μια βαμβακερή πετσέτα και να κλείνεται μέσα σε νάιλον σακούλα δεμένη καλά και απελευθερωμένη από τον αέρα της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαυροδάφνη 150 χρόνων, βαρέλια μόνο για ηγέτες και βασιλείς στο οινοποιείο της Achaia Clauss στην Πάτρα

    Σε στρατηγικό ύψωμα πάνω από την Πάτρα, από το...

    Αυτά τα χαμογελαστά πρόσωπα μας γλυκαίνουν την ζωή στην Πάτρα – φωτό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ac-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%89%cf%80%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%bb%cf%85%ce%ba%ce%b1/

    Επιθεώρηση Εργασίας: Ρεκόρ ελέγχων με την αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων – Τι προβλέπεται για το δώρο Χριστουγέννων

    Σε φάση εντατικοποίησης των ελέγχων βρίσκεται η Επιθεώρηση Εργασίας, ενόψει...