ΒΙΝΤΕΟ: Δημήτρης Παλούμπης: Ο Πρωθυπουργός της συγκάλυψης στο έγκλημα των Τεμπών πήρε χθες ψήφο εμπιστοσύνης από τον…εαυτό του

    Ημερομηνία:

    Ο πολιτευτής με την Ελληνική Λύση στην Αχαϊα Δημήτρης Παλούμπης δήλωσε:

    Ο Πρωθυπουργός της συγκάλυψης στο έγκλημα των Τεμπών πήρε χθες ψήφο εμπιστοσύνης από τον…εαυτό του εκμεταλλευόμενος τη μάταιη πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε στη Βουλή. Ο κ. Μητσοτάκης και οι 157 πρόθυμοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισαν πως θέλουν να συνεχίσουν να κυβερνούν τη χώρα τη στιγμή που όλη η κοινωνία είναι στους δρόμους και στις πλατείες εναντίον τους.

    Νομίζουν και πάλι ότι και αυτό θα περάσει. Και θα συνεχίσουν να παραπλανούν τους Έλληνες. Όμως οι Έλληνες έδειξαν πως ούτε θα περάσει, ούτε θα ξεχαστεί. Και ο κ. Μητσοτάκης και οι υπεύθυνοι συνεργάτες του θα λογοδοτήσουν.

    Να ξέρουν πως η Ελληνική Λύση θα είναι εδώ, στην πρώτη γραμμή της πραγματικής αντιπολίτευσης για να φύγει μια επικίνδυνη Κυβέρνηση που την έχει ήδη καταδικάσει ο λαός. Και θα φύγει σύντομα.

    Για να ανασάνει η χώρα και να ζήσουν οι Έλληνες όπως τους αξίζει.

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Λόρδος Βύρωνας: Τελευταία Έξοδος», το 4ο PODCAST από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχώρησε στην δημοσίευση του τέταρτου...

    Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Aποχαιρετιστήρια ομιλία του στη Βουλή – «Αποχωρώ υπερήφανα»

    Την τελευταία του ομιλία, από το βήμα της Ολομέλειας...

    Επιμελητήριο Αχαΐας: «Ο κ. Ποταμίτης υπονομεύει τη συνεργασία Περιφέρειας – Επιμελητηρίου για την κρουαζιέρα»

    Σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής: Σε συνέχεια...