«Λουκέτο» σε όλους τους Δήμους βάζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 21 Μαρτίου

    Ημερομηνία:

    Την προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 21 Μαρτίου, αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ με βασικό αίτημα την μονιμοποίηση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των δήμων που απασχολούνται σε προγράμματα ΕΣΠΑ.

    Την ίδια μέρα, στις 11:00 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

    Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει σε δελτίο Τύπου ότι οι εργαζόμενοι απασχολούνται με επαναλαμβανόμενες πολυετείς συμβάσεις στις κοινωνικές δομές των δήμων (Κ.Δ.Α.Π., Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕΑ, παιδικοι σταθμοι, Κέντρα Κοινότητας, κοινωνικές δομές), βιώνοντας εργασιακή ανασφάλεια «ιδιαίτερα αυτή την εποχή που τα προβλήματα χρηματοδότησης είναι υπαρκτά και ρεαλιστικά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα: Ερωτευμένοι στο Φισκάρδο – ΒΙΝΤΕΟ

    Πριν από περίπου 15 ημέρες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα παντρεύτηκαν...

    Παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

    Πολύ υψηλή κατηγορία κινδύνου ( 4) προβλέπει ή Γενική...

    Με έπιασε από το λαιμό και με χτύπησε, περιγράφει η 21χρονη για τον οδηγό ταξί

    Τα όσα έζησε όταν οδηγός ταξί της επιτέθηκε επειδή αρνήθηκε να πληρώσει έξτρα χρέωση,...

    Δόθηκε λύση στο θέμα της σύνδεσης των «Καραχαλέικων» με τον νέο αυτοκινητόδρομο

    Δόθηκε λύση στο θέμα που είχε δημιουργηθεί για τα...