Χαράλαμπος Μπονάνος: “Πάλεια”, ένας σύλλογος με απήχηση

    Ημερομηνία:

    Σε ανάρτησή του ο αν. Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος σημείωσε:
    Να γιατί υποστηρίζουμε με αγάπη τον πολιτιστικό σύλλογο «Πάλεια».
    Δεν είναι μόνο οι νότες πολιτισμού που προσφέρουν στην Δυτική Αχαια , δεν είναι που ξεσηκώνουν τους κατοίκους από τα σπίτια τους για να κοινωνικοποιηθούν, αλλά και τα δυνατά κοινωνικά μηνύματα που εκπέμπει σε κάθε εκδήλωση της.
    Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας , έφερε το σύμβολο θάρρους την κ Ιωάννα Παλιοσπυρου , που το προσωπικό της πλήγμα , από ένα παράλογο μίσος το έκανε κοινωνική προσφορά.
    Δεν ήταν μόνο αυτό που έκανε η κ Γιώτα Φωτοπουλου και η παρέα της αλλά και η βράβευση συμβολικά των φαρμακοποιών της περιοχής , γιατί η Ιωάννα μόλις επλήγη από την παράλογη ενέργεια αναζήτησε βοήθεια σε φαρμακείο της περιοχής.
    Στην φωτό βράβευσα την κ Κοτσαλη φαρμακοποιό για χρόνια της περιοχής αλλά και ειδική αναφορά στο βραβείο που έδωσα με την καρδιά μου στα παιδιά του 1ου δημοτικού σχολείου , που μας γοήτευσαν με την όμορφη χορωδία τους.
    Φυσικά πίσω από αυτό το ώριμο και καταπληκτικό σύνολο ήταν ο μαέστρος δάσκαλος και εξαιρετικός πιανίστας Σπύρος Πέττας ,Πολλά συγχαρητήρια και στην διευθύντρια κ Τζίφα.
    Στηρίζουμε λοιπόν μια συλλογικότητα γυναικών σαν περιφερειακή αρχή που δείχνει τον δρόμο για συλλόγους που θέλουν να ξεχωρίζουν.
    Σταθερά μαζί τους.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Χαράλαμπος Μπονάνος: "Πάλεια", ένας σύλλογος με απήχηση

    Χαράλαμπος Μπονάνος: "Πάλεια", ένας σύλλογος με απήχηση

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΚΗΣ: Δείτε πόσα χρήματα ζητούν από τους καταδικασθέντες του Δ.Σ.

    Για απόφαση - σταθμό στα δικαστικά χρονικά της Πάτρας, που...

    ΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κυνηγάει μάγισσες ο Κώστας Σβόλης

    Εγραψε ο αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος: Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη,...

    Εμπόδιο ή σύμμαχος η αυτοϊκανοποίηση στο γάμο; Μία ψυχοθεραπεύτρια εξηγεί πότε υπάρχει πρόβλημα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b5%ce%bc%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%ae-%cf%83%cf%8d%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%8a%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7/

    Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν να «ανοίξουν τις πύλες της κολάσεως» σε τυχόν επίθεση των ΗΠΑ ή του Ισραήλ

    Ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης, του ιδεολογικού στρατού του Ιράν,...