Πειραιάς – ΑΑΔΕ: Έκρυβαν 54 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Σημαντική ποσότητα κοκαΐνης κατασχέθηκε σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες, προερχόμενο από το Εκουαδόρ και τελικό προορισμό τον Πειραιά, στο πλαίσιο κοινής ελεγκτικής δράσης ελεγκτών ΑΑΔΕ και ΣΔΟΕ Αττικής.

    Πιο συγκεκριμένα κατά τη διενέργεια ελέγχου στο 3ο Τελωνείο Πειραιά με τη χρήση αυτοκινούμενου οχήματος x-ray, εντοπίστηκε ύποπτη οργανική ουσία στον εξωτερικό μηχανισμό ψύξης του εμπορευματοκιβωτίου. Μετά από θετική ένδειξη και του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών KYBERR ακολούθησε φυσικός έλεγχος, όπου κατασχέθηκαν 45 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού μεικτού βάρους 54 κιλών. Η αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης εκτιμάται περίπου στα 2,35 εκατομμύρια ευρώ.

    ICECAP

    ΑΑΔΕ - Λιμάνι Πειραιά - Κοκαίνη

    Η έρευνα συνεχίζεται και εξετάζεται πιθανή σύνδεση της υπόθεσης με άλλες παρόμοιες υποθέσεις, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς οι πολίτες θα αξιολογούν το Δημόσιο – Υλοποιείται η νέα πλατφόρμα, πότε παρουσιάζεται

    Γκάζι για την αξιολόγηση των δημοσίων υπηρεσιών από τους πολίτες πατά...

    Σπατάλη τροφίμων – Το πιο ακριβό καλάθι είναι αυτό που δεν τρώμε

    Μια σαλάτα που ξέμεινε στο κάτω ράφι του ψυγείου, το κομμάτι...

    Η Πατρινή κολυμβήτρια Κρίστελ Βουρνά πρωταγωνιστεί στο video clip των 15 50 «Είμαι Εδώ»

    Πρωταγωνίστρια στο νέο video clip, του συγκροτήματος 15 50, για...

    Δήμαρχοι και περιφερειάρχες σε μία Κυριακή- Καταργείται ο β΄ γύρος

    Στην τελική ευθεία βρίσκεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που αναμένεται να...