ΠΑΤΡΑ: Σοβαρό τροχαίο στον Αλισσό! Χτύπησε σοβαρά δικυκλιστής

    Ημερομηνία:

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών νοσηλεύεται δικυκλιστής, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, στις 8 το πρωί της Τρίτης,  στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος του Κάτω Αλισσού.

    Ο άνδρας, ηλικίας 50 περίπου ετών, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει νεαρό άτομο που διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να κάνει ελιγμό και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός, ο οποίος φορούσε κράνος, εκινείτο με την δίκυκλη μοτοσικλέτα του στο ρεύμα προς Πύργο κατευθυνόμενος προς την εργασία του όταν  συνέβη το τροχαίο. Ο τραυματίας διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας με ασθενοφόρο, διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί βαριές κακώσεις, διακομίσθηκε στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» όπου διασωληνώθηκε και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΠ όπου βρέθηκε ελεύθερο κρεβάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματίας φέρει κακώσεις στο κεφάλι και στον θώρακα. Οι δικοί του άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί προσεύχονται να ξεπεράσει τα τραύματά του και να βγει νικητής από την περιπέτεια υγείας του.

    ICECAP

    Ο 28χρονος πεζός τραυματίστηκε ελαφρά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ υπεβλήθηκε σε εξετάσεις. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Η σαστισμένη on air αντίδραση δημοσιογράφου την ώρα της δόνησης

    Σεισμός 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/4) κοντά...

    Τουρκία: Πολιτικοί κραδασμοί μετά το γερμανικό βέτο για τα Eurofighter – Πλησιάζει το τέλος Ερντογάν, λέει ο Ιμάμογλου

    Το βέτο της Γερμανίας στην πώληση μαχητικών αεροσκαφών Eurofighter στην Τουρκία,...

    10 πράγματα που θα θέλαμε να είχαμε μάθει στο σχολείο

    Είναι γνωστό ότι η εκπαίδευση στο σχολείο επικεντρώνεται συνήθως...

    Η Πάτρα αποκτά και άλλον πεζόδρομο – Ξεκίνησαν τα έργα – ΦΩΤΟ – Θα γίνει και ποδηλατόδρομος

    Προτού ολοκληρωθούν οι εργασίες στην πεζοδρόμηση της Μαιζώνος και...