Ποινή φυλάκισης στον κατηγορούμενο που έσπασε την ξύλινη πόρτα της Αγίας Σοφίας

    Ημερομηνία:

    Oλοκληρώθηκε η δίκη του κατηγορούμενου Ατίφ Κασάρ, ο οποίος αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης από 1 χρόνο και 6 μήνες έως 5 χρόνια για την παραβίαση και φθορά της πόρτας του κλειστού και απαγορευμένου τμήματος της Αγίας Σοφίας και για «καταστροφή λατρευτικών χώρων και νεκροταφείων» και «παραβίαση του απαραβίαστου της κατοικίας».

    Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Ατίφ Κασάρ, ο οποίος δεν ήταν υπό κράτηση, ήταν παρών στην αίθουσα του δικαστηρίου στην ακροαματική διαδικασία που διεξήχθη πρόσφατα στο Πρωτοδικείο Κακουργημάτων του Δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης στο Τσαγλαγιάν.

    Στην απόφασή του, το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο Ατίφ Κασάρ, σε φυλάκιση 1 έτους και 8 μηνών για το αδίκημα της «καταστροφής χώρων λατρείας και νεκροταφείων».

    Για την άλλη κατηγορία αθωώθηκε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    FBI: Ο Ωνάσης και ο Έλληνας πληροφοριοδότης

    Καλοκαίρι 1942. Σε αποχαρακτηρισμένο έγγραφο του FBI, κατόπιν ειδοποίησης που έλαβε...

    Η επιστήμη πίσω από το τέλειο παστίτσιο

    Πόσες φορές δεν έχουμε τρέξει στην κουζίνα, μυρίζοντας τα...

    Αυγό: Όλα τα μυστικά για τους ακριβείς χρόνους βρασμού και το ιδανικό ξεφλούδισμα

    «Δεν ξέρει να βράζει ένα αυγό» λέμε για να χαρακτηρίσουμε...

    Ένας ψυχολόγος εξηγεί γιατί μπορεί να ονειρευόμαστε τους πρώην μας

    Στα όνειρά μας συχνά πρωταγωνιστούν άνθρωποι που γνωρίζουμε καλά,...