Τέμπη – Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Τι ζήτησε η εισαγγελική παραγγελία να διερευνηθεί κατά την αυτοψία στο Κουλούρι (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Σήμερα το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε και νέα ανακριτική πράξη στο Κουλούρι, στην δεύτερη μηχανή της εμπορικής αμαξοστοιχίας, 63503.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τέλλογλου η εισαγγελική παραγγελία ζητάει να διενεργηθεί αυτοψία στις δύο ηλεκτράμαξες της εμπορικής αμαξοστοιχίας καθώς και στη φορτάμαξα που τις ακολουθούσε και να διαπιστωθεί αν στα συντρίμμια τους υπάρχουν κατάλοιπα καύσης από φωτιά που οφείλεται σε ποσότητα υδρογονανθράκων που είχαν φορτωθεί παράνομα στις δύο μηχανές η στην ακολουθούσα φορτάμαξα. Ο επικεφαλής της αυτοψίας καθηγητής του ΕΜΠ στην μεταλλειολογία που μάλιστα είχε εξετάσει και το περίφημο 4ο βαγόνι της εμπορικής  αμαξοστοιχίας θα πρέπει όπως και οι πυροσβέστες την προηγουμένη εβδομάδα να απαντήσει αν υπάρχουν η απουσιάζουν στοιχεία καύσης – έκρηξης στα πιλοτήριο των μηχανών η την φορτάμαξα. Ο συγκεκριμένος πανεπιστημιακός καθηγητής που ηγείται της αυτοψίας είχε γνωματεύσει την άνοιξη ότι και το 4ο βαγόνι κοντέινερ της εμπορικής δεν περιείχε φορτίο αλλά είχε μηχανικά υποστεί ζημιές .

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 οι πρώτες ενδείξεις και εκτιμήσεις των πιλοτηρίων δείχνουν καταστροφή του πιλοτηρίου της δεύτερης μηχανής από την σύνθλιψη της πρόσκρουσης της δεύτερης μηχανής με την ηλεκτράμαξα αλλά όχι ίχνη φωτιάς η έκρηξης.

    Η έκθεση που θα συνταχθεί θα διαβιβασθεί στους πραγματογνώμονες της εισαγγελείς Απόστολο Βασιλάκο και Σταύρο Μπατζόπουλο μέσα στον Μάρτιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 6 αλλαγές που έρχονται στην αγορά εργασίας

    Με κεντρικό άξονα την ευελιξία στο ωράριο απασχόλησης και τη χορήγηση ετήσιας...

    ΑΑΔΕ: Χαμηλά εισοδήματα στη δήλωση, εξαψήφιοι αριθμοί στην τράπεζα

    Περισσότερους από 1.000 τραπεζικούς λογαριασμούς φορολογουμένων που δηλώνουν πενιχρά εισοδήματα –σε...

    ΠΑΤΡΑ: Περιοδεία κλιμακίου πολιτικής προστασίας του ΠΑΣΟΚ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Πρόγραμμα Περιοδείας Πάτρα Τρίτη 1 Ιουλίου 2025 Επικεφαλής: Πουλάς Ανδρέας (Βουλευτής...

    Επιμελητήριο Αχαΐας: Συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία στα Καλάβρυτα – Ποια θέματα συζητήθηκαν

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας, τηρώντας τις δεσμεύσεις της νέας διοίκησης...