Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν – Δήλωση του Θέμη Μπάκα για τον ανασχηματισμό

    Ημερομηνία:

    Σχετικά με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο πολιτευτής Αχαϊας, Θέμης Μπάκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    «Σε μια προσπάθεια να βγει από το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προέβη στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, που επικεντρώθηκε σε μια ανακύκλωση προσώπων σε υπουργικούς θώκους. Τίποτα περισσότερο.
    Ενδεικτικά ας σημειωθεί ότι η παραμονή των Άδωνι Γεωργιάδη και Γιώργου Φλωρίδη, στα υπουργεία Υγείας και Δικαιοσύνης αντίστοιχα, ισοδυναμεί με επιβράβευση των όσων επιεικώς απαράδεκτων δηλώσεων έχουν κάνει για τη σιδηροδρομική τραγωδία. Κι όμως, αν και δεν θα έπρεπε, είναι αμετακίνητοι!
    Επομένως, είναι η πραγματικότητα που δείχνει ότι, ανεξαρτήτως του ποιοι βρίσκονται στις υπουργικές θέσεις, η πολιτική του κ. Μητσοτάκη παραμένει ίδια, εγκλωβισμένη στο ίδιο αποτυχημένο μοντέλο.
    Όμως, είναι προφανές ότι η κοινωνία δεν ενδιαφέρεται για μια απλή εναλλαγή προσώπων που επιφέρει ένας ανασχηματισμός. Απαιτεί μια ριζική αλλαγή πορείας της χώρας με θεσμικές και ρηξικέλευθες τομές, ανάπτυξη, ευημερία και αξιοπρέπεια».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απιστία: 10+1 τρόποι να την κρύψετε – Οι πιο δημοφιλείς τακτικές

    Παραδόξως, η απιστία στις ερωτικές σχέσεις είναι ιδιαίτερα συχνή. Σύμφωνα με...

    Η συνήθεια που μπορεί να τινάξει στον αέρα τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού

    Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση και ψάχνετε έναν...

    Απιστία: Τα τρία ζώδια που έχουν εύκολο το… «κέρατο»

    Δίδυμοι Οι Δίδυμοι είναι πάντα το κέντρο του ενδιαφέροντος, τους...

    Οργασμός: Πόσο πολύ τον θέλουν οι γυναίκες

    Τους λόγους που οι ανδρικοί οργασμοί είναι συχνότεροι από...