Καλάβρυτα – Σατολιάς για φωτιά σε βυτίο του Συνεταιρισμού: «Ο εμπρηστής έκανε κακό στα Καλάβρυτα»

    Ημερομηνία:

    «Πυρ και μανία» είναι στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων για τον εμπρησμό σε βυτίο του, ξημερώματα Τέταρτης!  η φωτιά ξέσπασε ενώ ήταν σταθμευμένο στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων και υπέστη ολοσχερή καταστροφή της καμπίνας με εκτεταμένες ζημιές σ’ όλο το αμάξωμα.

    DEH myHomeGasControl
    proliptikes

    Ο πρόεδρος του ΑΣΚ Παύλος Σατολιάς, μιλώντας στην «Πελοποννησο», τόνισε: «Μας κάνει εντύπωση αυτό που συνέβη, γιατί δεν έχουμε διένεξη με κανέναν, ούτε ανοιχτά μέτωπα κι ούτε κάποια νύξη ή ένδειξη για κάποια τέτοια ενέργεια. Είμαστε ένας Συνεταιρισμός, που σέβεται τους πάντες και στηρίζει την τοπική κοινωνία. Οπότε, όποιος μας έκανε κακό, έκανε κακό στα Καλάβρυτα κι όχι στον Συνεταιρισμό. Εφόσον η έρευνα επιβεβαιώσει ότι υπάρχει υπαίτιος, τότε να λογοδοτήσει στους πολίτες για την ζημιά, που έκανε. Ως Συνεταιρισμός θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε με στόχο να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τόσο αυτόν, όσο και την περιοχή».

    Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων το οποίο έχει συλλέξει αρκετά στοιχεία και δεν θα αργήσει να ανακοινώσει το επίσημο πόρισμα της έρευνας, που ακόμα εκκρεμεί, με τι έρευνες να συνεχίζονται.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Apple iPhone Ultra: Έρχεται το πολυτελές smartphone που θα σπάσει κάθε ρεκόρ στις τιμές

    Οι φήμες για το πολυπόθητο αναδιπλούμενο iPhone συνεχίζουν να εντείνονται. Εάν...

    Στον ανακριτή της Πάτρας η υπόθεση Γκολφίνου! Στο μικροσκόπιο δύο αυτοκίνητα

    Στα χέρια του Ανακριτή Πάτρας είναι εδώ και λίγες...

    10χρονο κορίτσι με καρκίνο απελάθηκε από τις ΗΠΑ – Η έκκληση της μητέρας της

    Ένα 10χρονο παιδί που αναρρώνει από καρκίνο στον εγκέφαλο είναι ανάμεσα...

    ΜΠΑΡΑΖ “ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ” ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Το μήνυμα της Αννας Μαστοράκου

    Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρόεδρος...