ΠΑΤΡΑ – Προσοχή: Ο δήθεν βοηθός λογιστή επιμένει

    Ημερομηνία:

    Νέες καταγγελίες από πατρινούς που έλαβαν τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα που συστήνεται ως βοηθός λογιστή.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πατρινοί που εφιστούν την προσοχή στους συνδημότες τους μέσω των social media, ο συγκεκριμένος τονίζει ότι υπάρχει ένα δήθεν πρόβλημα με το Iris ή το e- banking των ατόμων που απευθύνεται και τους υπογραμμίζει να του δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία για να μεσολαβήσει αυτός και να μην πληρώσουν πρόστιμο στην τράπεζα που ξεπερνάει τα 900 ευρώ.

    Με αυτόν τον τρόπο ζητώντας επικαιροποίηση στοιχείων μπορεί να μπει σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Σημειώνουμε ότι με βάση τις αναφορές ο συγκεκριμένος άγνωστος άνδρας παίρνει κυρίως σε σταθερά τηλέφωνα. Χρειάζεται έτσι  μεγάλη προσοχή, καθώς ήδη υπάρχουν σχετικά περιστατικά με τέτοιου είδους απάτες και πολίτες που βρέθηκαν προ εκπλήξεως.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Παρουσιάζεται το βιβλίο «Ιωάννης Καποδίστριας, δόξα και μοναξιά»

    Παρουσίαση του βιβλίου με το θεατρικό έργο της Ιωάννας...

    Πόσα κουτάκια αναψυκτικού πίνετε την εβδομάδα; Το νούμερο που αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%88%cf%85%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%80%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd/

    Σεισμική απειλή-μαμούθ πλανάται πάνω από την Πάτρα – ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΕΡΕΥΝΑ

    Σεισμική απειλή-μαμούθ πλανάται πάνω από την Πάτρα, η οποία...

    ΠΑΤΡΑ: Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ο Νίκος Νικολάου

    Σε αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου προήχθησαν εννέα εισαγγελείς εφετών, όπως ανακοίνωσε...