Σήφης Βαλυράκης: Συμπληρωματικές καταθέσεις και δικογραφία για δυο ψαράδες που είπαν ψέματα στο Λιμενικό!

    Ημερομηνία:

    Συμπληρωματικές καταθέσεις έδωσαν στα στελέχη του Λιμενικού δυο ψαράδες οι οποίοι φαίνεται πως είπαν… ψέματα στις αρχικές τους αναφορές για το εάν ήταν στη θάλασσα τη στιγμή που ο πρώην υπουργος Σήφης Βαλυράκης έχασε τη ζωή του στην Ερέτρια!

    Φλίγκος

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr οι έμπειροι αξιωματικοί του Λιμενικού είχαν λάβει καταθεσεις από ολους τους ψαραδες της περιοχής την περασμένη εβδομάδα. Δυο από αυτούς κλήθηκαν να καταθέσουν συμπληρωματικά καθώς στις πρώτες καταθέσεις τους υποστήριξαν πως δεν ήταν στη θάλασσα λίγο πριν βγει ο Σήφης Βαλυράκης με το σκάφος τους ανοιχτά της Ερέτριας.

    ICECAP

    Ωστόσο, μέσω φωτογραφιών από ερασιτεχνικό drone οι έμπειροι λιμενικοί είδαν πως οι δυο ψαράδες είπαν ψέματα
    καθώς ήταν στο νερό! «Είχα βγει έξω από το λιμανάκι για να φορτίσω την μπαταρία του σκάφους μου δεν είχα βγει να ψαρέψω», υποστήριξε στη συμπληρωματική του κατάθεση ο ένας από τους δυο ψαράδες.

    Οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι δεν σχετίζονται με το περιστατικό όμως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Εις βάρος τους σχηματίστηκε νέα δικογραφία για ψευδορκία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαντόνα: Η ζωή της γίνεται τηλεοπτική σειρά

    H Μαντόνα συμπράττει με το Netflix για να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη...

    Νέα απάτη μέσω SMS που προσποιείται την ΑΑΔΕ – Μην πατήσετε το σύνδεσμο

    Μια νέα ηλεκτρονική απάτη βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες...

    Κιμ Καρντάσιαν: Ήμουν σίγουρη ότι θα με βίαζαν και θα σκότωναν, κατέθεσε στη δίκη για τη ληστεία σε βάρος της

    Η δίκη για την ένοπλη ληστεία δέκα εκατομμυρίων δολαρίων...

    Πάτρα: Συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Γήπεδο της Παναχαϊκής

    Από την Πάτρα ξεκινά απ' όσο είδαμε, την καλοκαιρινή...