Εδώ και αρκετούς μήνες φαίνεται πως βρισκόταν στα «ραντάρ» της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου ο 36χρονος που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του ποσότητες κάνναβης, που προορίζονταν προς περαιτέρω διακίνηση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του κατηγορούμενου, από τις οποίες διακριβώθηκε η δράση του στη διακίνηση ναρκωτικών, παρακολουθούνταν από τους αστυνομικούς της Δίωξης για ένα χρονικό διάστημα έξι μηνών.
Μέσω της εφαρμογής των συγκεκριμένων ειδικών ανακριτικών τεχνικών και των εμπεριστατωμένων ερευνών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πύργου, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος πραγματοποίησε 244 αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος από την διακίνηση των ναρκωτικών, ανέρχεται, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, στις 25.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, στον 36χρονο ημεδαπό αποδόθηκε η κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών κατ΄ εξακολούθηση, με τις μορφές της κατοχής και της πώλησης.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Ανακρίτρια Ηλείας.
Η σύλληψη του 36χρονου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.
Στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε δυο οικίες, στον Πύργο και στην Αμαλιάδα κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 104,2 γραμμάρια κάνναβης διαμοιρασμένη σε δώδεκα συσκευασίες, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.
