Απατεώνες έκαναν μεγάλες παραγγελίες σε σουβλάκια παριστάνοντας… τον Δήμαρχο

    Ημερομηνία:

    Φαίνεται πως η εφευρετικότητα ορισμένων δεν έχει όρια! Αυτή τη φορά, το όνομα του Δημάρχου Ιωαννίνων έγινε η… αγαπημένη τους «επωνυμία» για τηλεφωνικές παραγγελίες από καταστήματα εστίασης.

    Φλίγκος

    Άγνωστοι, παριστάνοντας εκπροσώπους και συνεργάτες του Δημάρχου, τηλεφωνούν και ζητούν να πραγματοποιήσουν παραγγελίες στο όνομά του. Και επειδή το φαγητό δεν φαίνεται να τους αρκεί, σε κάποιες περιπτώσεις ζητούν επιπλέον και την αγορά προπληρωμένων καρτών – γιατί, όπως φαίνεται, θέλουν να εξασφαλίσουν και το… «επόμενο γεύμα».

    Ο Δήμος Ιωαννιτών, με ανακοίνωσή του, διευκρινίζει πως ούτε ο Δήμαρχος ούτε κάποιος από τους συνεργάτες του έχει καμία σχέση με αυτές τις ενέργειες και καλεί τους επαγγελματίες της περιοχής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

    ICECAP

    Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων μπορεί να αγαπά την πόλη, αλλά σίγουρα δεν κάνει τηλεφωνικές παραγγελίες – και ειδικά όχι με… «δώρο» προπληρωμένες κάρτες

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αγωνία για 27χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο – ΦΩΤΟ

    Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 27χρονος...

    Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την άρση των κυρώσεων σε βάρος της Συρίας

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την άρση όλων των κυρώσεων...

    Τσουχτερά τα πρόστιμα για ρευματοκλοπή – Αναλυτικά οι νέες χρεώσεις

    Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η σχετική απόφαση της ΡΑΑΥ που...