Αγρίνιο: Εξιχνιάστηκε κλοπή αξίας 3.000 σε αποθήκη

    Ημερομηνία:

    Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, μετά από μεθοδική έρευνα, υπόθεση κλοπής σε αποθήκη στο Αγρίνιο. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κατηγορούμενος διέπραξε τη διάρρηξη στην αποθήκη από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2023, αποσπώντας σωληνώσεις καλοριφέρ και ένα πιεστικό, συνολικής αξίας περίπου 3.000 ευρώ.

    Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου διενήργησαν ενδελεχείς έρευνες, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του κατηγορούμενου και να διαλευκανθεί η κλοπή.

    Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας, παράλληλη έδρα Αγρινίου.

    Η ανακοίνωση της αστυνομίας

    Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, υπόθεσης κλοπής σε αποθήκη στο Αγρίνιο και σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα.

    Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος από τις 12 έως τις 14-09-2023 διέρρηξε αποθήκη ημεδαπού άνδρα, στο Αγρίνιο και αφαίρεσε σωληνώσεις καλοριφέρ και ένα πιεστικό, συνολικής αξίας περίπου -3.000- ευρώ.

    Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν μεθοδικές έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα στοιχεία του κατηγορούμενου και εξιχνίασαν την κλοπή.

    Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας / παράλληλη έδρα Αγρινίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Γιορτινή βραδιά από την ΕΛ.Ε.Α.ΝΑ – φωτο

    Με εξαιρετική επιτυχία και σε ένα κλίμα άκρως γιορτινό...

    «Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

    Η Δήμητρα Αλεξανδράκη καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής του Fipster έκανε αποκαλύψεις. Αποκάλυψε...

    Πατρών – Πύργου: Οι ρομά στα Βραχνέϊκα και την Δυτική Αχαϊα… πήραν 17 εκατ. ευρώ για να φύγουν – Δημοσίευμα της “Καθημερινής”

    Τουλάχιστον 57% περισσότερο κόστισε η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρας...

    Μαρτίκας για Παντελίδη: «Σε μια βίλα παράνομου τζόγου τον πότισαν και έχασε όλα τα λεφτά του σε στημένο παιχνίδι»

    Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Μαρτίκας στην...